Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc

Czy ktoś z Was ma MACBOOKA?

Polecane posty

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc

Zastanawiam się nad antywirusem. Rozmawiałam na ten temat z kilkoma osobami i co człowiek to inne zdanie. Jeden twierdzi, że nie ma potrzeby wgrywać antywira na Maca. Inny, że lepiej się zabezpieczyć. Dlatego chciałam zapytać Was, czy posiadacie jakiegoś antywira na Macu?

Gość Ja mam Maca i PC i nie mam
antywira. Na razie to nie zagrozenie, ale kiedys wiry na maca beda bardziej popularne, moze wtedy. Inna sprawa ze ja nie mam antywira nawet na PC ;-0 Jak cos nie dziala sprawdzam skanerem online, wywalam wiruski i juz

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc
Ja w sumie na PC też nie mam bo mi wygasł, ale Maca mam od niedawna i jestem trochę przeczulona na jego punkcie :D Chucham i dmucham :D Czy kupiłeś/aś Office'a na Maca? Wiem, że to wydatek rzędu kilkuset złotych a potrzebny mi Word, Power point, Excel...

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc
uuuuppppppp

Gość dziwnyfacet22
mac to gówno jak mało co

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc
Korzystałeś chociaż? :P

Gość dziwnyfacet22
tak miałem szajs jakich mało jedyny plsu to wygląd i lans reszta gówno parametry miał jak netbook, a kosztował ze 4 tysie.

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc
Ja mam od miesiąca i gitara, mam PhotoShopa i programy do obróbki filmu - nic się nie zacina, nie zawiesza, wszystko zaje Jak narazie duży plus, wiele osób mi go polecało

Gość dziwnyfacet22
no to super mój wytrzymał 1,5 roku kosztował 4400zł po pół roku wytarł sie kabel od zasilacza, a rok później padł na amen, nawet żadna porządna gra na nim nie poszła bo miał chujowa karte graficzną i procka to jest taki laptop dla kogoś co nic nie robi na nim tylko nk i facebook i lansik ze sie ma coś drogiego.

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc
Nawet mnie nie strasz :D Minął dopiero miesiąc, no ale mam nadzieję, że nie wyrzuciłam hajsu w błoto. Możesz mi powiedzieć, jak go ładowałeś? Bo tutaj też każdy jest mądry i mówi co innego, a mianowicie albo, żeby ładować kiedy się chce, czyli nie czekać do pustej baterii; inni mówią dokładnie na odwrót

Gość dziwnyfacet22
ładować kiedy sie chce przecierz to już nowsza generacja jest ! kiedyś za komuny pierwsze akumulatory sie rozładowawywało do końca teraz trzeba ładować jak sie da i jak najczęściej bo ci szybko zdechnie aku czy tam bateria.

Gość cvxcvvcxvcxvxcvxc
Ok, dzięki wielkie, ja właśnie czekam aż bateria będzie czerwona i dopiero ładuję, bo iPoda rozjebałam takim podładowywaniem (tak mi się wydaje) - teraz działa przez 15 minut - i jakoś nie mogę się przełamać ale wszyscy dookoła tak robią (doładowywują) więc w sumie trzeba zacząć