Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraaaaaaaaaa

powiedzcie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość weraaaaaaaaaa

mam 26 lat, zakochałam się w 14 letnim gówniarzu, co zrobić?czy to juz choroba, choć absolutnie nie myślę o nim w kategoriach seksualnych?!

Gość student kraków sp
zadzwon do mnie mam 26lat tel 781096246

Gość weraaaaaaaaaa
choroba, bo on jest młodszy ode mnie i to sporo, pocieszcie mnie, bo naprawdę się sobą martwię:)

Gość Mercedessssa
W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Wróć do poprzedniej strony i spróbuj umieścić swoją wypowiedź po małej przerwie. Nic nie moge powiedziec, bo blokuja mnie z niewiadomych powodow !!!

Gość ewelala
ojjjj moze lepiej znajdz sobie obiekt uczuc po dwudziestce.... i nie rob nadziei temu dziecku.

Gość weraaaaaaaaaa
staram sie nie myśleć o nim, ale on jest wprost idealny, a on nie wie o moich uczuciach, chociaz tez coś do mnie czuje, i to on zaczął naszą "znajomosć"

słuchaj,niektórzy zakochują się w młodszym/ej czasem nawet o 15 lat, to na pewno nie choroba,uwierz mi :)

Gość weraaaaaaaaaa
niby wiem, ale mam tearz czekać aż on skończy 18 lat? masakra, a nie sądzę zebym wcześniej mogła poczynić jakieś kroki w tym kierunku...........boje się

:) a po co masz czekać aż skończy 18,chcesz żeby do ciebie przyjechał czy co?

Gość weraaaaaaaaaa
nie chce żeby przyjeżdżał, ale po prostu taki "zwiazek" jest niemożliwy raczej, gdy on ma 14 lat! staram się nie myśleć o nim, poważnie, bardzo mnie martwi ta fascynacja, ale jest to silniejsze ode mnie, do żadnego chłopaka wcześniej czegoś takiego nie czułam, co mam zrobić, przecież to nierealne, żebyśmy kiedykolwiek mogli być razem:(

Gość Yanec
Pieprz przekonania, zasady, prawa itp. itd. ŻYJ i bierz z życia. Uwiedź go i daj szczęście sobie i jemu. Życie masz tylko jedno... Nie warto na stare lata rozpamiętywać straconych okazji...

Gość Pogodynka123
Forum - strona główna Blad Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz

Gość Major Oklahoma
heh, ostatnio ( z jakiś tydzień temu) był podobny temat tylko z rozpatrywany z innej strony, a mianowicie matki bodajże 16latka, który romansował z 26latką. Matka chciała wydłubać tamtej oczy za to, ze deprawuje jej syna, to była jej sąsiadka, jak było późno i syn nie wracał, to nmatka chciała dzwonić na policję...