Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I_co_się_gapisz?

Witajcie kafeterianie !!

Polecane posty

Samce Alfa są pożyteczne. Zaopatrują stado w pożywienie. A samce Beta pocieszają samice samców Alfa, kiedy te są na polowaniu. :classic_cool: No dobra to z książki Christophera Moora. Ale uwielbiam ten tekst. ;)

Kiedyś byłem oczytany. Nie mogąc dłużej opierać się twemu urokowi, postanowiłem wziąć się do pracy. To taki odpowiednik zimnego prysznica 🌼

Nie. Szef mnie opiertolił za oddawanie się nieuzasadnionym, miłosnym uniesieniom w godzinach pracy. :classic_cool:

W jego mniemaniu, rzecz jasna. Kretyńsko - rozmażony wyraz twarzy nad monitorem nie był tym widokiem, jaki spodziewał się ujrzeć. Nie wiem czemu wychodzi z założenia, że praca z nim nie może nikogo wprowadzic w taki stan ;)

Jestem święcie przekonana i prawie pewna że...Ciebie Klonie, znaczy się Was jest więcej sztuk na kafe. W jednej postaci :P chyba się pogubiłam :D :O

Góra czterech. Sam się w tym troche gubię. Ale wszyscy zachowujemy się przyzwoicie. :classic_cool:

Nie mam dość czasu by tworzyć i pielęgnować osobowości, które znacznie by się od siebie różniły. A szkoda, bo byłby z tego niezły ubaw ;)

Umówmy sie, Kafe nie jest miejscem, w którym można wdrożyć tę zasadę w 100% ;)