Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka985

facet- zdrada...

Polecane posty

Gość malinka985

jak myślicie czy do zdrady są zdolni ci faceci którzy nie pozwalaja swojej kobiecie na znajomosci z mezczyznami,mówią otwarcie ze nie tolerują zdrad, flirtów,sa strasznie zazdrosni itp... może to tylko takie gadanie, a sami by najszybciej zdradzili? czy ktos kiedys mial z takim facetem do czynienia a potem on jednak zdardził?

moj facet jest wlasnie taki, zadnych kolegow kolezanek, zadnego wychodnego i nawet jak jestesmy razem w gronie jesgo znajomych to potrafi zrobic gruba afere o to ze gadam z jego kolega. Ale nie wiem czy mnie zdradzil, wątpię bo jesteśmy razem 9 miesięcy i codziennie sie spotykamy, nieraz sprawdzam jego tel, ale jeszcze nic nie znalazlam..

No, drogie Panie, tacy mężczyźni toksyny. Dlaczego wplątujecie się w takie ciężkie układy? Podoba się to Wam?

Gość mala miiiiii
ja wlasnie takiego mialam. zakazal mi wszelkich kolegow, byl mega zazdrosny... po 4 latach sam zdradzil mnie z pierwsza lepsza, ot szybki numerek po prostu

Myślę, że zdradzić może zarówno ten, który zabrania kontaktów z facetami - bo wie dobrze na swoim przykladzie jak kontakty z płcią przeciwną się kończą - zdradą, jak i ten, który na te kontakty przyzwala - bo jest " nowoczesny ", bo sam nie do końca ma czyste sumienie więc twierdzi, że żeby było po równo ona też może się umawiać i zdradzać.

Gość malinka985
mala miiiiii- no i wlasnie takie przypadki są najgorsze , niby udaja takich uczciwych, szpieguja cie na kazdym kroku a potem sami sa gotowi zdradzic..

Gość hllllllalalalal
Tak dokładnie to działa i dokładni z takim podejściem facet mnie zdradził

Gość IMO13256
Chryste, ale pytanie. Czy Cie zdradzi zależy wyłącznie od fagasa i jego osobiste odchyły nie mają tu nic do rzeczy.

moj facet jest wlasnie taki, zadnych kolegow kolezanek, zadnego wychodnego i nawet jak jestesmy razem w gronie jesgo znajomych to potrafi zrobic gruba afere o to ze gadam z jego kolega" pixi mija :) jak ty wytrzymujesz w takim tyrańskim układzie?