Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scrabbledable

Czy jest możliwość, że będzie z tego ciąża?

Polecane posty

Gość scrabbledable
o i np teraz mam temperaturę 36, 3 mierzoną w ustach

ja jednak poczekam na Twoj magiczny zeszyt :P nie chce nic pisac bo moge sie mylic musialabym to zobaczyc zeby cos wiecej powiedziec zapisuje temat do ulubionych, jak bedziesz miala czas to wypisz mi po kolei co i jak, mam nadzieje ze jakos Ci pomoge ewentualnie wybierz sie na badania hormonalne, moze masz zbyt niski progesteron.. no i na morfologie ( wiesz tak niska temperatura moze swiadczyc o anemi ewentualnie o niedocisnieniu )

Gość scrabbledable
Anemię kiedyś miałam, niedociśnienie też mogę mieć, bo mam często zimne stopy. Ale to takie domysły...

Gość scrabbledable
Dziś moja poranna temperatura wynosiła 36,3, więc może mi już zaczęła spadać, tak jak przed okresem, a do okresu jeszcze 4 dni

Gość scrabbledable
A jak za drugim razem włożyłam termometr to było już 36,4 ja już nic nie rozumiem. Znaczy to pewnie normalne, że drugi pomiar był wyższy, nie? Ja tylko mam wielką nadzieję, że ten okres dostanę,yhh

Gość scrabbledable
Ja tak chciałam zapytać czy plemniki podczas okresu też maja taka długą wytrzymałość? Czy jeżeli napotkają niesprzyjające środowisko to też mogą przeżyć do 7 dni?? proszę odpowiedźcie

Gość dziewczyno skoncz
bo pierdolisz jak pojebana:-o

Gość scrabbledable
ja tylko się pytam, po to chyba jest to forum

Kochana w niesprzyjajacych warunkach plemniki gina praktycznie od razu.. to ze ktos sobie wymyslil ze plemniki moga dozyc 7 dni to chyba sobie kpi.. no chyba ze sie nie uprawia seksu przez 2 tygodnie :/.. tak czy siak warunki i tak musialy by byc sprzyjajace pewnie ze mozna zajsc w ciaze w czasie okresu.. jednak wszystko to zalezy od owulacji no i dlugosci cyklu jakby tak pomyslec to owulacja nastepuje mniej wiecej miedzy 12 a 16 dniem przed kolejna miesiaczka dziewczyny pisza ze zawsze 14 dni przed, jednak zawsze powinno sie dodac badz odjac te 2 dni jestem pewna ze dostaniesz okres.. gdybys go jednak nie miala a temperatura nadal bylaby taka niska to jedynie moze to swiadczyc o braku owulacji.. w tym mmencie powinnas sie zglosic do ginekologa na badania

Gość Li8
Czy któras z Was była w podobnej sytuacji i zastosowała tabletkę "po"? Jak się czułyście?

tak ja:/ wpadke mialam w wieku 18 lat, pekla gumka.. to byl moj 14dc.. a cykle wtedy mialam jeszcze 28dniowe.. wiec jakby nie bylo niezle trafilam :/ tabletke wzielam po 3 godzinach od felernego stosunku, to byla moja pierwsza i ostatnia mialam wszystkie objawy niepozadane wypisane z ulotki, okres dostalam tydzien po terminie miesiaczki, trwal u mnie 9 dni, byl strasznie bolesny.. wymiotywalam i mialam zawroty glowy.. masakra, wiecej nie wzielam tego do ust.. zreszta uwazalam juz bardziej, zaczelam intereoswac sie NPR aby wiedziec kiedy sa dni plodne a kiedy nie, omijalam dni plodne szerokim lukiem

Gość scrabbledable
Dziewczyny od dwóch dni nie mogę spać w nocy, znaczy śpię tylko budzę się o 3 i o 6. Mierzyłam temperaturę o tej 6 godzinie i przedwczoraj było 36,4 wczoraj 36,6 i dzisiaj 36,7. Ja jestem zeschizowana budzę się z myślą, że jestem w ciąży, brzuch ze stresu mnie boli. I dziś jak wstałam o tej 6 to teraz jak drugi raz mierzyłam już mam temperaturę 36,8. Tak bardzo się boję. Zwariuję już z tym mierzeniem temperatury. Ta myśl mnie nie opuszcza. Dzisiaj jest mój 26 dc

Gość scrabbledable
Boli mnie też trochę gardło i tak się zastanawiam czy to np rozwijająca sie choroba w moim organiźmie może mi trochę podwyższać tą temperaturę??

Gość scrabbledable
A najlepsze jest to, ze jak trochę poleżę uspokoję się i staram się o tym nie myśleć to mam niższą temperaturę, np o te dwa stopnie. Ja już zwariowałam chyba

Gość scrabbledable
I trochę pobolewa mnie gardło ( mam też je czerwone) i katar jakiś dziwny mi się rusza. Może jakieś przeziębienie mnie bierze, a to możliwe nawet,bo mieszkam z przeziębioną osobą.

Gość 007agentaaa
może to być spowodowane stresem, jak kiedyś od stresu miałam podwyższoną temperaturę, wręcz gorączkę, bo 37,2 mierzone pod pachą

Gość scrabbledable
Myślisz, że może to być ze stresu??? Ja już sama nie wiem, ja nie mogę normalnie funkcjonować, myślałam że nie zmartwię się tak ciążą, ale jednak źle myślałam...

Gość scrabbledable
ja specjalnie kupiłam drugi termometr, ale testu nie kupiłam, bo wolę żeby w tym czasie był przy mnie mój luby, bo mogę zemdleć proszę ja chcę już ten okres

Gość scrabbledable
Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę odpowiedzcie mi coś

Gość modusoperandi
Proszę o pomoc, proszę żeby ktoś się podzielił ze mną swoim zdaniem i może swoimi doświadczeniami. Kochałam się w 12 dc, owulację miałam dzień później w 13 dc. Kochaliśmy się oczywiście z zabezpieczeniem, jednak wszedł we mnie na trochę bez niczego, ale tak dosłownie na kilka sekund, 10-15 . Później doszedł za jakiś czas już w gumce. chciałam zapytać czy jest duża szansa na ciążę? Często się takie przypadki zdarzają? Ja wiem, że to nie jest żaden sposób tylko, że ja nie stosowałam typowego stosunku przerywanego, tylko mój partner po prostu we mnie wszedł na kilka sekund, do wytrysku miał daleko, bo doszedł dopiero za drugim razem jak się kochaliśmy w gumce. Za pierwszym razem kochaliśmy się w gumce i nie doszedł później zrobiliśmy przerwę i za drugim razem jak sie kochaliśmy w gumce to dopiero wtedy doszedł.

Gość scrabbledable
Jakby co, to napiszę nie tak jak inni, którzy jak nie są w ciąży to uważają temat za zamknięty. Nie jestem w ciąży!!!!

Gość ChlopekRoztropek
No to milo to slyszec;)