Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QTysiiaQ

ból podbrzusza

Polecane posty

Witam. Wspólżyje z moim narzeczonym bez zabiezpieczen juz od dluzszego czasu. Od jakiś dwoch tygodniu moze troche wiecej boli mnie podbrzusze i jajniki raz jeden i drugi. Bol przypomina raczej klocie i wystepuje kilka razy dzienie przez jakos niecala minute. okres powinnam dostac 7 dni temu. Jak narzie to go nie ma. Pomozcie czy to moze byc ciaza czy tez nie. Wizyte u ginekologa mam dopiero w poniedzialek czyli za 4 dni ale nie wytrzymam do tego czasu.

Gość skaczcie z takim pytaniami
nie nie mogeeeeeeeeeeeeeeeee bole moga rowniez swiadczyc o nadchodzacej @ nie nakrecaj sie czekaj do dnia @ i jak sie nie pojawi zrób test rozumiesz???

Gość skaczcie z takim pytaniami
tez tak czasem mam a w ciazy nie jestem wkręcasz sobie cos i tyle!

tak ciężko zrobić test ciążowy? Wiesz co ginekolog może stwierdzić - może stwierdzić jedynie powiększoną i rozpulchnioną macicę co świadczy o wczesnej ciąży ale również o zbliżającej się miesiączce ewentualnie każe Ci zrobić test z krwi beta hcg,bo na usg ciąże zobaczy dopiero o 5 tygodnia mniej więcej (usg dopochwowe) a przez powłoki brzuszne ok 8 tygodnia.

O SKACZCIE Z TAKIMI PYTANIAMI!! wypowiadasz sie a chyba malo wiesz jakos bylam u ginekologa i jestem w ciazy. Nic na ten temat nie wiesz ! ha ha

To widocznie wcześniej zaszłaś! Nie nie wiem, chyba rozmawiałam z ginekolog jak byłam w ciąży :/ Czytaj ze zrozumieniem, napisałam od którego tygodnia może ginekolog potwierdzić ciążę. A, że wczesnej nie stwierdzi.