Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdl;sdlmldl;d;d;;d

Czy przezyje do 10 marca?

Polecane posty

Gość mdl;sdlmldl;d;d;;d

Czesc. Do 10 marca mam 100zl 70groszy na koncie, 62zl 53 grosze w potrfelu, myslicie, ze starczy, jak nie bede miala oplat? (Musze w miedzyczasie kupic jeden bilet za 12zl, wiec zostanie mi ok. 150 na jedzenie, chustki, papier toaletowy itp). W domu mam duzo herbaty i kawy, olej, przyprawy, sol, 2 woreczki ryzu, poltora koncentratu i 6 pomidorow, paczka 200g migdalow, 4 buraczki. Chyba starczy, jak myslicie? Nie jem ostatnio duzo.

Gość tdhyt
nie wiem

Gość wójek dobra radaaaaaa
zdechniesz z głodu :classic_cool: ja mam jakies 800 ale ci nie pożycze 🖐️

Gość kakakakakakakkikiki
to ile zarabiasz? ze tylko tyle ci zostalo? mi zostalo jeszcze 2 tys

Gość pewnivv
mi do 15 zostal 150 zl a mam 2 dzieci.jak ja dam radę to ty też

Gość mdl;sdlmldl;d;d;;d
Ostatnio bylam chora i wydalam duzo na leki (ok. 400zl) i tyle mi zostalo. Nie zarabiam za duzo.

Gość kakakakakakakkikiki
oj bidulko

Gość mdl;sdlmldl;d;d;;d
Ej, nie mam tak zle, i mam od kogo pozyczyc itp, ale nie chce, tylko jestem ciekawa, czy starczy. Chyba tak...

Gość o matko, kobieto
Oczywiscie, ze Ci starczy. Idz do jakiegos taniego marketu typu Auchan, Real, Biedronka (w Tesco jest drogo!) i zrob sobie zapasy na te dwa tygodnie. Kup: - duze opakowanie taniego makaronu - 1 kg ryzu (ale nie w torebkach) - torbe ziemniakow - kg cebuli -10 jajek - kg marchwi - 0,5 kg wiaderko twarozku (do kupienia w Biedronce) - nasiona rzezuchy, bo taniocha, wysiej sobie, bedziesz miec duzo zieleninki na kanapki - papier toaletowy - mleko (a make masz?) Reszte kasy zostaw sobie na pieczywo i jakies mieso do obiadu. Mozesz jesc dzieki temu jajecznice, jajko sadzone na obiad, frytki z ziemniakow, plendze, nalesniki, zupe cebulowa, spaghetti i duzo innych jeszcze.

Gość Same suuuuuu kiiiiiii
siedzą na tej kafeterii, które nie doradzają tylko naśmiewają i krytykuje. Po cholerę piszecie skoro nic wartościowego nie macie do powiedzenia. To, że macie pieniądze to nie oznacza, że jesteście wartościowymi ludzmi. Ja na takie to sram.

Dzisiaj byłem w urzędzie pracy żeby się zarejestrować, a raczej reaktywować swoje konto po 2 miesiącach przerwy. Trwało to godzinę.

Gość Ja bym przeżyła
Zupki w proszku , ziemniaki , marchew, cebula, por to jest tanie