Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaCzarnulka

partner/ka do chodzenia na S4 na Bemowie POSZUKIWANA

Polecane posty

Gość CzarnaCzarnulka

witam, jak w temacie szukam partnera lub partnerki ( ale to brzmi hahaha ) Chcę chodzić codziennie po godninie 17-nastej na jakies 2 godziny, tylko ze samej nudno....albo przyczepiają się jakieś barany. Ktoś chętny?:-) Razem raźniej!

Gość CzarnaCzarnulka
A może coś o mnie...mam 32 lata, duże już calkiem dziecko i psy ( może też masz to po siłowni spacer :-) ) Moje koleżanki wolą siedzieć w domu, koledzy od razu chcą sie oświadczać...wolę poszukac tutaj hahaha!

Gość CzarnaCzarnulka
Dyrektore , a Ty jestes ONA czy ON, to raz a dwa jesteś z Bemowa? Wiesz gdzie jest S4...no i najwaznijsze idziemy dzis:-)?

Gość IMO13256
Czy dyrektore to ON czy ONA jest kwestią do dziś nierozstrzygniętą...

Gość dyrektore to przeciez
Ostra Siostra:D

Gość ja bym była chętna ale nie
tak często , dwa trzy razy góra w tygodniu , nie jestem z bemowa ale mogę dojechac to nie problem i raczej po 18

Taaa Ostra i ja w jednym ciele :D jak idziemy to zajmujemy cały chodnik :classic_cool:

Gość onauuuuuuuuuuha
a co t jest S4?

Gość anka szklanka pur blanka :)
ekspresówka ,u nas jest S1 jak się jedzie z tych tychów do sosnowca

Gość CzarnaCzarnulka
S4 to siłownia :-) na Bemowie. Po 18 zdecydowanie bo do 17- nastej pracuję. Fajnie jakby ten ktoś był też z Bemowa, można wtedy coś zorganizować na bieżąco:-) jakiś basen ( z dziećmi na ten ptrzykład)

Gość CzarnaCzarnulka
Oj, wy sobie jaja robicie a ja całkiem poważnie!!! Zawsze trudniej wymyślic pretekst " ze dziś to nie" kiedy wiesz, że ktos tam czeka :-). Mój facet chodzi na silownie na drugi koniec Warszawy bo ma bliżej zaraz po pracy....więc on ze mną chodził nie będzie ( zresztą żaden to trening z osobistym na karku) :-_)

Gość CzarnaCzarnulka
Chętnych brak....? Ech wszyscy jęczą, że trzeba by coś...ale jak co do czego to lepiej w domku :(

Gość CzarnaCzarnulka
A może ktoś już tam chodzi???

Gość Może_Ja
Hej właśnie planuję tam zacząć chodzić ( mam już nawet karnet Benefit - a tam jest bez dopłat.) Po 17 - to właśnie po pracy, która jest w okolicy i może nawet trochę wcześniej - jak się uda. Tyle, że ja chce schudnać ( mam z czego) więc jeśli to nie przeszkadza to się proponuję. pozdrawiam Kasia

Gość Kneszli
Hej!! Dziewczyny, czy zaglądacie do S4 na Bemowie jeszcze??? Polećcie pls coś z zajęć fitness, aby się poruszać, nie ma większego znaczenia partia ciała do ćwiczenia ;-) chodzi o ruch, może zumba? tylko ciężko z wolnymi meijscami chyba.

Gość Kneszli
Hej!! Dziewczyny, czy zaglądacie do S4 na Bemowie jeszcze??? Polećcie pls coś z zajęć fitness, aby się poruszać, nie ma większego znaczenia partia ciała do ćwiczenia ;-) chodzi o ruch, może zumba? tylko ciężko z wolnymi meijscami chyba.

Gość eryou
Taaaaaak:) Zumba to jest toooo:). I nie ważne czy w S4 czy gdzies indziej byleby byli tylko dobrzy trenerzy:)