Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keino

Britney Spears - wielka gwiazda????! ŻAL!

Polecane posty

Gość Keino

To, co ta kobieta wyprawia, przechodzi wszelkie pojecie. Kiedys miała całkiem fajne kawałki i zachowywała się "w miarę normalnie", ale teraz??? Żal, po prostu jeden wielki żal! I to, jak się zachowuje, i ile szumu wokół siebie robi. A prawda jest taka, że cokolwiek by nie zrobiła, to i tak stać ją na opłacenie takich prawników, którzy wybronią ją ze wszystkiego. Ta sprawa z Floresem jakoby umorzona a ja jestem pewna, że sledztwo nie było przeprowadzone tak jak powinno być. Gdyby Go pocięła nożem i wysłała do szpitala, to TEŻ by z tego wyszła obronną ręką, bo FANI I PRAWNICY zawsze będą stali murem po jej stronie! Pozwala sobie na coraz więcej i czuje się bezkarna. To jest poprostu chore!

Gość Keino
sp....aj.. moge pisac tu o czym chce, tak jak reszta, i chuj ci do teog

Gość basiątko
stoczyła się, ochroniarza nazwała "białym śmieciem", ogoliła głowę na łyso...tak się kończy historia księżniczki. Woda sodowa uderzyła do głowy

Gość Keino
no dokładnie! A ci idioci co jej bronia to mowia na Niego "gej", "zmarnował okazje, bo jabym sie dał takiej na pewno pomolestować". Taka jest sprawiedliwość. Gdyby ja napastował, albo gdyby dał sie jej uwieść to by były kurwa komentarze, co za facet, co to za ochroniarz, nikomu nie można ufac" Popieprzony jest ten świat. A ta laska powinna cos ze sobą zrobic bo naprawdę, przegina pałę!

Gość PreOrder
Dla mnie Britney skończyła się jakiś czas temu. Rozpieprzyła całą kasę na swoje pijackie ekscesy i teraz musi znów zarobić. Prawda jest taka, że wiele straciła w oczach swoich fanów i każdy zastanawia się czy znowu jej coś nie odbije. Wieś i czereśniactwo

Gość IMO13256
Liczmy na to, że przedawkuje...

Gość bastion 9
get a life people

Gość bastion 9
Leave Briney aaaaloooneee.... Chris z youtube :classic_cool:

Gość taka sobie marta 27
ogladalam program o niej ostatnio , od dziecka uczona sztucznego usmiechu , ciagle flesze , wykreowali ja na osobe ktora nie jest , i dostawala po uszach za to ze chciala byc soba . kazdy jej facet ja wykorzystywal a ona szukala kogos przy ziemi i kto bedzie zawsze z nia . nie popieram tego co robi , ale postawcie sie w jej sytuacji . ogolila glowe bo jej sie powalilo w glowie , to bylo jej wolanie o pomoc . nie ma co brit ma talent , tylko nie daje rady psychicznie . ja ja lubie :)

Gość IMO13256
Sranie w banie, ma kupę szmalu i wolna wolę, może wycofać się w każdej chwili. Nie zrobi tego oczywiście, bo jest taka sama jak większość tego bydła: "Jak o mnie gadają to źle, jak nie gadają, to jeszcze gorzej".

Gość Britney jest zajebista!!
Zostawcie ją w spokoju!!!! 😠 :p

Gość Keino
ta zajebista.. zajebiście żałosna chyba!

Gość Keino
IMO: trafiłeś w sedno! Co za problem, skoro tak bardzo uwiera ją życie giwazdy, to w każdej chwili moze to rzucić w diabły i wycofać sie kurna, wynieść sie na szczyt monteverestu i tam pedzic spokojne zycie z dala od paparazzi. Ale nie, bardziej jej zależy na sławie!