Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bussinbessssss men 83736363

Nie zatrudniam Tatusiów. Tłuszcz, łysina, kompleksy, lęki.

Polecane posty

Szukam pracowników. Przychodzą do mnie ludzie mający rodziny. Widok woła o pomstę do Nieba: tłuszcz wylewa się spod spodni, okulary, zakola, jąkanie się. Lęk. Nim wszedł na rozmowę kwalifikacyjną już zemdlał ze strachu przed odrzuceniem. Pytam: "ile ma pan dzieci ?". A on: "2-je". "Ile chce pan zarabiać?", A on "1000". "Czemu tak mało, nie che pan 2200?". Gdzie Pan spędził sylwestra? A on biały jak ściana - "w domu z zoną". A ja do niego "Bo ja w Pradze". "To nie jest Pan zbyt ciekawym człowiekiem?". W jakim wieku zrobił pan maturę?- on: "w wieku 26lat". "proszę wymienić jakąkolwiek powieść Sienkiewicza" - a On "Dziady". Ja: "kto napisał Pana Tadeusza?" a on: "Żeromski". A Balladynę? - a on: "Konopnicka". "Słucha Pan radia?" "tak". "Jakiej rozgłośni?" - "takiej co leci rano" . Nieeeee - tatusiów nie zatrudniam. niech Tusk sam sobie dobiera takich pracowników.

Gość a le to tylko w Polsce
tak jest

Gość straszne to co napisałeś
coś dołującego

Gość Ojcowie to ciapy i pedzie
nikt ich nie szanuje :)

Gość -pseudonim-
Do jakiej pracy tych ich chcesz zatrudnić? Podaj stanowisko.

Gość fikuminuu
jaki pracodawca tacy pracownicy

-pseudonim- Do jakiej pracy tych ich chcesz zatrudnić? Podaj stanowisko. Nadzorca transportu -kupa papierkowej roboty. Wypełnianie druków załadunek. Na nocną zmianę tj 23:00 - 6:00

Gość fikuminuu
haha...a w czasie przerwy o polnocy beda recytowac z pamieci fragmenty z"Pana Tadeusza"

Gość ginger21
heh no sory, ale do tej roboty nie przyjdzie interesująca 25-letnia laska z wyższym wykształceniem, 3 językami obcymi i doświadczeniem... z resztą to stanowisko nie wymaga znajomości literatury, obycia w świecie czy dobrej prezencji

Gość Zgrywus :)
Myślę że bardzo dobrze robisz, zaoszczędzisz przynajmniej tym tatusiom wstydu przed ich własnymi dziećmi że pracowaliby dla kogoś takiego ;)

Gość dobre dobre dobre
a co to za belkot? kilka razy zdarzylo mi sie siedziec w komsjach zatrudniajacych ludzi. Pytalismy o doswiadczenie, sposob pracy, wlasne zapatrywania na to w jaki sposob te robote zrobic i jakies wymagania w dopasowaniu stanowiska. ty piszesz jak bycs chciala zatrudnic pana do towarzystwa w klubie starych panien a nie faceta do transportu.

Gość ja a co
ja pitole :O czy pracodawcy dyskwalifkuja pracownika , ktory jest zestresowany?

Gość dobre dobre dobre
na gigolaka na bank sie nie nadawal no to odpadl.

Gość pracodawiec
A dziś Nitras z Peło chciał przyjać Napieralskiego do platformy i sie pyta: Nitras:kim był Walery Sławek? Napieralski:???? Nitras: A Grabski??? Napieralski:???? Nitras: Oj Napieralski, z waszym niskim potencjałem intelektualnym nie nadajecie się nawet na wiceministra Do poczytania na Onecie

Gość pytajko
A Komoruskiego byś przyjął czy odesłał do Budy Ruskiej?

Gość gthyjgbjhgbhjnb
zwariowałaś? facet ma pracować w nocy, ma miec do tego predyspozycje, a ty go wypytujesz o poezje, sylwestry i przeszkadza Ci jego wygląd? Jesteś nienormalna jakbys oferowała pracę w której facet bedzie miał kontakt z klientami, gdzie bedzie sie liczyła prezencja, wyszczekanie to co innego ale nocna zmiana, no nie żartuj kobieto

Gość pracująca paniiiiiiiii
kur..wa jakby mi pracodawca zadawal takie pytania, to sama bym wyszła, jeszcze go wyśmiała! A co ty myślałeś człowieku, że zwykły człowiek, który aplikuje na takie stanowisko, będzie spędzał sylwestra na Majorce? Co Ciebie to w ogóle obchodzi? Trzeba było jeszcze zapytać o długość penisa i jak często uprawia seks... A to, że jest łysy, co Ci przeszkadza? Modela szukasz? A może chcesz, żeby Ciebie zaspokajał przy okazji? Szukasz nie wiadomo kogo z wyższym wykształceniem, doświadczeniem itd., ale taki człowiek nie pójdzie pracować na nocki do szefa chama za marne pieniądze, tacy najczęściej maja własne firmy i zarabiają lepiej od Ciebie...Mam nadzieję, że to prowokacja, nie możliwe, żeby właściciel firmy był aż takim imbecylem!

Gość dobre dobre dobre
nie rozumiesz? przeciez ona wlasnie chce zatrudnic do nocnej pracy gdzie liczy sie prezencja i wyszczekanie. czytaj ze zrozumieniem. tylko powinna juz w anonsie zaznaczyc jakie ma wymagania zeby pomylek nie bylo. po co ludzie maja sobie niepotrzebnie czas marnowac skoro to nie taka praca jak mysla

U mnie pracownik ma mieć prezencję i być dyspozycyjny, czasem mnie tyłek swędzi i potrzebuję od czasu do czasu męskiego badylca ale nie od takich ciot. Taka łysa ciotka nie jest w stanie mnie zaspokoić, a ja jak nie jestem zaspokojony to jestem wredny

Gość vgfdgvdv
gbdfbgfxdgbhg

Gość ojcami są męzczyxni
o niskiej inteligencji

Gość kot13
autorze topiku- masz klasyczny syndrom przerostu formy nad treścią...Chyba kierownicze stanowisko troszkę Ci zakrzywiło obraz siebie i otaczającego świata- bez urazy:-) Poczytaj Zimbardo .

Gość tiaa okulary , zakola i
sylwester z zoną absolutnie dyskwalifikuja. Na szczescie moj maz do ciebie na rozmowy nie pojdzie, bo jest dyrektorem firmy :)

Gość polak potrafi
za 2200 prezencję, dyspozycyjny, znać sienkiewicza i umieć znosić szefa idiotę. powodzenia :)