Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxolkaxxx11

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość xxxolkaxxx11

na początku powiem ze zrobiłam 4 testy i wszystkie negatywne. ostatni 5 tygodni po stosunku Piersi mnie nie bola. Temperatura waha sie. Raz 37,2 a raz 36,6. ale denerwuje mnie mój brzuch. czasami miałam problemy z wypróżnianiem sie. i teraz mam troszkę "napompowany". Po 3 tygodnie po stosunku miałam normalny okres. A nawet bardziej obfity. I teraz jestem przed okresem. powinien wystąpić 28.02-01.03. W tych dniach. i czekam... Powtórzyć test? senna też nie jestem stosunek 8 stycznia 2011 roku. okres wystąpił 27 stycznia. cykle mam nie regularne. wahają się od 30 do 32. czasami potrafi sie przesunąc o tydzien. okresu spodziewam sie 25 lutego.

Gość o boze co za idiotka
wez spierdalaj do ksiazek dziecko :O:O

Gość Uho
Kurwa to poczekaj do 25...

Gość Aniołeczek_23
Mam pytanie. Otóż okres spóźnia mi się już tydzień. Od czasu do czasu podczas długiego siedzenia, albo jak szybko wstanę odczuwam takie skurcze w podbrzuszu jak by mi się coś tam rozrywało...i to trwa tak około 10 sekund i przechodzi jak ręką odjął. Oprócz tego pojawił się biały gesty śluz ( nigdy wcześniej takiego nie zauważyłam) , powiększyły się piersi do których w ostatnich dniach nawet nie mogę się dotknąć bo takie mam obolałe. Czy to moga byc objawy ciąży???

Gość kbg78fr
mam to samo co Anioleczek! Wlasnie czy to moze byc ciaza? :P Tylko mi okres spoznia sie juz z 1,5 tygodnia (za pare dni zrobie test)