Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szydełkowa mama

szydełkowe robótki

Polecane posty

Gość szydełkowa mama

cześć kobiety są tu może takie, które też robią różne rzeczy na szydełku?? Ja obecnie jestem w ciąży, spodziewam sie córuni :)chciałabym zrobic dla niej czapeczke na szydełku i buciki jednak nie mogę znależć żadnego ciekawego wzoru macie może jakieś pomysły jeśli tak proszę o linka pozdrawiam

Gość szydełkowa mama
up

Gość szydełkowa mama
podnosze ;)

Gość jagodka do bani
ja z szydelkowania zaliczylam tylko szydelkowanie dreadow jakby ktos potrzebowal info zapraszam:D

Gość szydełkowa mama
nikt nic nie ma ?? piszcie :)

Gość szydełkowa mama
i znów podnosze topik z nadzieją ze któraś z was tu zajrzy :P

Gość blacksoul*********************
poszukaj a znajdziesz,jest ich pelno,google nie gryzie

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjj
jezu jakie sliczne rzeczy te sukieneczki, czapki biedronki, spiworek... Jak ja bym chciala umiec zrobic cos na szydelku oprocz dreadow :( Przeslicznosci tysiac razy lepsze niz to sklepowe dziadostwo... Kurcze chcialabym zeby moja coreczka miala takie cos :( Myslicie ze ktos to sprzedaje tzn takie rzeczy?

jakis czas temu byla tu dziewczyna, ktora szukala chyba kocyka dla dziecka zrobionego na szydelku i znalazla osobe, ktora jej taki kocyk zrobi. Moze poszukaj w wyszukiwarce?

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjj
ooo super. Sliczne takie rzeczy, gdybym wiedziala wczesniej to w ciazy bym sie nauczyla a teraz przy polrocznym dzieciaczku to nie wiem w co rece wlozyc a poza tym zbyt duze ryzyko ze zostawilabym szydelko gdzies w zasiegu malej :)

Gość szydełkowa mama
no widze ze temat ruszył ;) dzieki za linka :) przeglądałam blacksoul********************* uwierz mi ze nie ma w google:) schematów na czapeczki szukam już ze 2 miesiące. Zdjęcia czapeczek owszem są ale schematów nie ma :( licze na WAs

Gość xxxxxxyyy
Ja znalazlam schematy na czapeczki z tym , ze po angielsku - wbijasz w google - how to crotchet a baby hat i masz:)

Gość robótki na drutach
a może ktos ma wzory na ubranka dzieciece robione na drutach? byłabym bardzo wdzieczna. Jakos ja nie moge nic znależć (albo nie kumata jestem i nie wiem jak to wynajdowac). Marzy mi sie robienie na szydelku, ale niestety nie mam o tym zielonego pojecia i nie moge sie nauczyc( bo nie ma komu mi pokazac jak to dokladnie sie robi, a z drutami dosc dobrze sobie radze, wiec jakies schematy by sie przydaly

Gość piekne sa te ubranka
jejku jakie piekne te ubranka. Jak mozna sie nauczyc takie cos robic???

Gość może macie jeszcze coś
na druty?