Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss murderier

czy macie dużo blizn?

Polecane posty

Gość katheee
up

Gość Ja mam trochę
Na na palcu wskazującym zamiast chleba to chciałam sobie palec pokroic :P później nad łukiem brwiowym lewym dotałam kamieniem, nastepna jest koło skroni też od kamienia. Nad kolanem mam pamiatka z dzieciństwa. Na klatce piersiowej po operacji. Chyba wszystko. O rozstepach nie bedę wspominać bo tego jest za duzo :P

Gość podstepna kuciapa
Ja mam chyba normalna ilosc: - na nogach sporo (duza na piszczelu, po kilka na kolanach, na stopie, na kostce, na udzie) - na rekach jakies niewielkie, pojedycze (noze, psie zeby etc) - na twarzy (po kolczku w brwi, na policzkach jak wpadlam na druty) - na jednym uchu po zlym przekluciu i mam gdzies te blizny, nie przejmuje sie

na kolanie po biegu na czas po wyrostku jeszcze za gówniarza po 2 ciążach całe ciało jedna wielka blizna, dość że pod pachami nie mam :O o dziwo gdy ojciec wylał mi na nogi wrzącą kawę z fusami nie mam ani śladu

Gość Andżela445566
1. Na lewej łydce (wsadziłam nogę pomiędzy schodki metalowe na basenie w Brzegu Dolnym ). 2. Na prawym kolanie szer. 4 cm dł. 3cm (wywaliłam się na rolkach i miałam zdarte aż do mięsa miałam powbijane szkło i żwir nie pojechałam do szpitala ani nic po prostu plasterek , bandaż i do przodu :D nie pokazałam rodzicom xd sama się z tego wylizałam ) . 3. Na lewej stopie w tym mscu. gdzie są najszersze kości blizna dłg. 3 cm i szer. 1 cm (rozbiłam szybę w kredensie grube szkło). 4. Mam na lewej ręce 13 blizn i na prawej 10. 5. Na obozie harcerskim kolega wbił mi nóż ( finkę ) do połowy kciuka przeszło przez paznokieć i opuszek jakieś pół centymetra :P . 6. Na plecach mam jakąś bliznę ale to mam już od urodzenia. 7. Nad brwią i na powiece mam dziurkę po ospie ;P 8. Najświeższe przed wczoraj jechałam rowerem i się odwróciłam no i wjechałam w żywopłot :D już 5-ty raz :D no i przekręciła mi się kierownica i nadziałam się brzuchem (okolice bioder i trochę niżej) na rączkę od kierownicy teraz mnie strasznie booooli :( i mi skóra się napięła i pękła mi i się zrobiła taka ranka na 4 cm :P )

mam kilka - np na kolanie - kilka szram - pozostalosci z dziecinstwa, nie wiem co sie wtedy stalo ale ktos mnie chyba rozjechal, za duzo nie pamietam, tylko ryk i bol Mam taka jedna dosc spora blizne na lewej lydce, cieta blizne na rece i jedna tez na rece tyle ze to dzieki kociakowi ktory mnie niezle zadrapal ( mam po niej pamiatke do konca zycia, biedna juz nie zyje )