Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrusieńkawawa

seks 2m + 1k czy marzy mi się

Polecane posty

Gość sandrusieńkawawa

Ale tylko marzy. Bo na real to raczej nie... chociaż czasem zastanawiam się czy taka fantazja, tylko fantazja jest normalną, czyli taką którą inni również mają.

Gość jhbnjk
normalka

Gość ja już to wypróbowałam
było fajnie i długo

opisz jak się bawiliście moja żona bardzo tego chce ,cały czas maży o jednym penisie w cipce a drugim w dupci,również chcę zebym patrzył jak inny facet ją posuwa zgodziłem się tylko gdzie znalezć normalnego faceta

Gość tez bym chciala zeby
moj aptrzyl jak robie to z innym ale boje sie ze on zle by sie z tym czul, bo ja nie wypbrazam sobie patrzec jak inna robi mu loda badz jak sie kochaja to bylaby dlamnie masakra, wiec nawet nie ruszam tego tematu bo boje sie go zranic

jesli tego chcesz zaproponuj mu sex z dwoma facetami zobaczysz jaka bedzie jego reakcja,nierozmawiałas znim na takie tematy to nie możesz wiedzieć czy jemu to się będzie podobać

Gość CCC ...
tez mam taka fantazje tym bardziej ze mam 2 facetow ktorzy o sobie nic nie wiedza. podejrzewam ze tez woleliby 2k + 1m albo nawet tylko 1+1. ale moge sie mylic.

CCC to musisz z tymi facetami sie umówuć jednoczesnie a jak któremuś nie będzie odpowiadało to ja go zastąpie

Gość sasanka123
dziwne ale czasem też mam taką fantazję:) co ciekawe kiedys jak kochaliśmy się z moim kochaniem, to mu o tym powiedziałam i on nawet się tym podniecił:)