Gość juliaaaaaaa213131232 Napisano Luty 24, 2011 mój facet potrafi być w stosunku do mnie naprawde chamski ,a ja ciagle z nim jestem .. nie jestem zdesperowana ,podobno jestem ładna , oglądają się za mną itd , ale jestem z nim nadal .. i jeszcze się boje rozstania. sama się sobie dziwie ,że jestem taka głupia tyle razy już przez niego płakałam itd ,że nie zlicze , tyle nerwów już się przez niego najadlam. a ja w tym uparcie tkwie .. czasem sa piekne chwile bo bez tego już bym z nim nie była .. czasem jest bardzo miły .. ale generalnie nie jest dobrze nam razem. I po rozstaniu boje sie takiej pustki, samotności .. nie wiem jak to określić. Bo z pierwszym lepszym nie chce być więc pewnie będzie musiał minąć jakiś czas zanim poznam kogoś fajnego. zanim go poznałam byłam na wielu nieudanych randkach bo rozmowa się nie kleiła ,albo facet był dziwny ,albo zbyt napalony ,albo cos mnie od niego odpychało.. I po rozstaniu znowu pewnie bedzie to samo chyba ,że jakimś trafem od razu poznam kogoś fajnego i sie w sobie zakochamy.. no i pewnie po tym związku bym chciała troche od zwiazków odpocząć ale bardzo źle znosze okresy samotności .. miałam wcześniej też faceta przez 3 lata i po rozstaniu bardzo cierpiałam.. bezsenność itd. nie wiem jak teraz to zniose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach