Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninii A

środek przeczyszczający

Polecane posty

Gość ninii A

kupiłam w aptece taki środek bo córka nie może się załatwić 5 dni nazywa się Bisacodyl wczoraj dałam jej tabletkę wieczorem i nic można dać jeszcze ?

Gość kalia.A
jak nie pomogło od wczoraj to daj dwie tabletki

Gość a ja to te tabletki
biorę raz na tydzień trzy na raz i powiem że działają dość mocno znaczy się na drugi dzień chodzę do wc do południa 3-4 razy

Gość ninii A
dałam małej jeszcze dwie bo trzy to chyba za dużo na sześć lat nie wiem czy to może zaszkodzić dać więcej ?

a nie ma jakiś innych metod?? jakiegoś jedzenia które spowoduje to że córcia się załatwi?? dawać tabletki dla tak małego dziecka to n ie najlepszy pomysł.. np. siemię lniane czy coś takiego.. a próbowałaś czopek??

Gość ninii A
nie wiem mama chce jej dać jakąś herbatę senes ja nigdy nie brałam takich leków bo nie potrzebowałam

Gość ninii A
nie wiem co z nią zrobić nie chce jeść od wczoraj może jakieś czopki?

Gość Vitalianka
chyba czopek gliverynowy albo lewatywa.no i przez kilka dnia podawaj jej środki wspomagające prace jelit. do tego dieta bogata w błonnik. jesli córka nie lubi takich dań to dodawaj preparty z błonnikiem do jedzenia na stronie vitalio czy innych firm mozna znależć ciekawe i niedrogie przepisy.

Gość Hanka...
kiedyś kupiłam wziełam dwie po około dwuch godzinach znowu dwie bo nie chciało działać trzy i jeszcze raz trzy za dwie godziny a potem się doczytałam że to działa po 8-10 godzinach efekt był taki że jak mnie wzieło to od pułnocy do południa mnie goniło działa powoli ale mocno cho ć to małe i niewinnie wyglądające tabletki