Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erah8

Brak Faceta!

Polecane posty

Gość Erah8

Czy sa tutaj dziewczyny powyzej 25 lat albo 30 ktore nie mialy nigdy zadnego faceta? Jesli tak jaka wedlug was jest przyczyna?

Gość Erah8
Jak myslisz dlaczego?

Gość mówiąca nie kochaj.
jejku nie rozumiem jak można nigdy nie miec nikogo, chyba że z wyboru, co jest z wami nie tak? marudzicie i marudzicie, przykład: codziennie wracając z pracy mijam szczęsliwa parę, on przystojny ona tak srednio przeciętna i niepełnosprawna (zamiata noga), facet prowadzi ja pod rekę albo za rękę i zawsze usmiechnięci więc nie piszcie bzdur jakie moga byc powody bycia samemu, jesli tak jest to poprostu robi sie to z wyboru i tyle w temacie a ty ofermo często sie wypowiadasz w tych tematach, może jest tak że poznajesz różne kobietki ale nie umiesz utrzymac dalszych relacji w tym problem

Gość kaajahh
Ja mieszkałam ze współlokatorką, ma 28 lat. Nigdy nie miała faceta, bo szuka księcia z bajki. Musi mieć właśne mieszkanie i samochód (ona też ma), musi być bardzo przystojny (ona bardzo średnio ładna, grube niekształtne nogi, włosy jak siano, nie umie się malować). Musi być tak jak ona wierzącym i praktykującym katolikiem, chcieć sporą rodzinkę (ona uwielbia dzieci). I tak szuka i szuka już te 28, niedługo 29 lat.

Gość całkowicie czarny kot
różne sa powodu - zawyżone oczekiwania wobec partnera, brak czasu, skupienie się na hobby, pracy, strach przed bliskością, niski poziom kompetencji społecznych co człowiek- to inna historia