Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuleczka...

Chłopak pieści mnie tylko przez majtki

Polecane posty

Gość Kuleczka...

Nie wiem co mam o tym sądzić. On jest moim drugim partnerem i jest 10 lat starszy ode mnie. Ja nigdy nie miałam orgazmu ani z nim ani wcześniej, ale z moim poprzednim partnerem było kilka takich sytuacji kiedy byłam już blisko. Niestety mój obecny chłopak od jakiegoś czasu stał się... leniwy. On wie że ja nie lubię kiedy facet pieści mnie oralnie i nie wymagam tego od niego. Chciałabym po prostu żeby mnie więcej pieścił. Nasza gra wstępna dla niego mogłaby się ograniczać właściwie do tego że posmyra mnie trochę po tych gatkach...:( To jego lenistwo to też jest chyba temat na inny post. Chciałabym zapytać jak to jest u was i czy sądzicie że jego zachowanie jest w porządku/ normalne etc. Po prostu nigdy, już mówiąc tak kolokwialnie, nie wkłada mi ręki w majtki tylko zawsze robi to przez majtki właśnie

Gość budyń malinowy
weż jego rękę i sama sobie włóż ją w majtki :)

Gość mamy sie spytaj!!!
bo pewnie mu na tobie nie zalezy tylko chce cie jak najszybciej wyruchac-twoja przyjemnosc sie nie liczy-pewnie brzydka jestes-a wogole spytaj sie mamusi czy tatus tez ja tak smura przez gatki ahahaha a nie forum zakladaj z takimi pierdolami!!! ale masz problemy dziwaku:)

Gość Kuleczka...
mamy sie spytaj!!! Daruj sobie te obelgi. Brzydka nie jestem swego czasu pracowałam jako modelka i na brak powodzenia nie narzekam. I nie uważam żeby to było jakieś głupie pytanie

Gość Kuleczka...
Czy dla faceta taka forma pieszczot jest jakaś przyjemniejsza..? Nie wiem dlaczego on ma takie opory. Kiedyś już próbowałam włożyć mu tą rękę tam sama to uznał że jestem już gotowa na seks:(

Gość Kuleczka...
Byłam w łazience, jak kucnęłam to z mojej pochwy wyleciał niezły smród, już teraz rozumiem, czemu tego unika

Gość Kuleczka...
To wyżej to nie ja. Pewnie pracownice ZUS się nudzą. Sposobu z niezakładaniem majtek kiedyś spróbowałam, ale skończyło się na tekście "O! nie masz majteczek" Czy co jestem?

Gość zenon de loeve
po prostu nie chce moczyc rak albo moze boi sie chorob np hpv.

Gość Kuleczka...
Koleżanka mówi, że to pewnie przez moje futro na kroczu

Gość Kuleczka...
Ostatnio sięgał tam językiem, również przez majtki