Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquaniok

CZy zostawi żone dla mnie ?

Polecane posty

Gość aquaniok

Jestem w niezręcznej sytuacji , poznałam nieziemsko przystojnego faceta ! niestety jest żonaty, jest po ślubie 2 lata ale nie maja dzieci .. Dobrze mi sie znim rozmawia , jest cudowny .. ja bym chciałą coś wiecej znim ale nie wiem czy to jest możliwe ? co mam robic czekać czy zapytać wprost jakie ma co do mnie zamiary>?

Gość kakakakakkkakakakakkikiki
tak zostawi napewno!!!! zerznie ci pare razy i tyle z tego bedzie

Gość nie wkładaj palców między
drzwi :O co sobie wyobrażasz?..."Dobrze mi sie znim rozmawia , jest cudowny .. " i uwazasz ,ze to wystarczy aby zostawił zone,z którą z pewnością więcej go łączy ?! idz dziewczyno do ksiązek bo braaki tu widze straszne!

koniecznie zadzwoń do jego żony i spytaj jej czy ci go odstąpi :D

Gość skuć takiej morde by sie
należało a nie porad udzielać !😡

Gość kakakakakkkakakakakkikiki
to sobie poszukaj wolnego szmato wlasnie przez takie kurwy jak to sie zwiazki rozpadaja

Gość aquaniok
Mówi ze mu sie z nią nie układa , a ja mam słabe sumienie .. i męczy mnie to że jest żonaty ..dlatego nie wiem czy kontynuować tą znajomośc czy odpuscic ?

Gość f9 f8
Wiesz co nie jest Ci wstyd? Jak możesz w ogóle się o takie rzeczy pytać?! Zepsujesz komuś życie bo Ci się podoba? Jeżeli Ty zabierzesz tej kobiecie męża to ja z całego serca życzę Ci aby Tobie też ktoś kiedyś zabrał męża/faceta i najlepiej żeby to była młodsza wtedy dopiero będziesz upokożna!

Gość martyna_9
nie wpierdalaj się w czyjeś małżeństwo.

Gość aquaniok
No dobra a jak znajdzie inna weźmie rozwód i będe potam żałować ze to nie dla mnie to zrobil ?!! Że to ja mogłam być na jej miejscu !?! jak by mu sie układało z żóna to by nie szukał innej

Gość Bożee jakaa
idioootkaaaaaaaaaaaa!!!

Standardowy tekst- on- taki biedny, z żoną mu się nie układa, szuka po prostu skoku w bok i tyle. A ty- naiwna, zostaniesz jego kochanką i co? i nic, i tak wróci do żony jak mu się znudzisz. Zycie!

"Z żoną mu się nie układa" :D Ten tekst już dawno powinien zostać wpisany do księgi cytatów stulecia:D nie wierzę, że istnieją jeszcze na świecie naiwniaczki, które w to wierzą

Gość lalunia 152
'z zona mu sie nie uklada' - wielokrotnie slyszalam ten tekst. i zawsze zwiewalam jak najdalej. ten koles nie traktuje cie powaznie, a jedynie szuka skoku w bok. poszukaj sobie innego, tylko pamietaj : wolnego!

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
odwal sie od zonatego faceta puszczalska małpo

z toba sie zabawia a z zona i tak zostanie faceci tak lubia miec dom i stala kobiete a na boku jakies urozmaicenie np ty jestes tylko kochanka i nie licz na nic wiecej a jesli ci cos obiecuje to tylko po to zebys mu dala

Gość 3544
tak moze i zostawi tak samo jak potem ciebie dla mlodszej

"zapytaj jego zony najlepiej" Dobre! Celny strzał :) A do Autorki: "No dobra a jak znajdzie inna weźmie rozwód i będe potam żałować ze to nie dla mnie to zrobil ?!! Że to ja mogłam być na jej miejscu !?! jak by mu sie układało z żóna to by nie szukał innej" Oczywiście, wszyscy zdradzający mężowie są nieszczęśliwi w małżeństwie i nie układa im się z żona.... Dlatego później skamlą do żon: proszę, to nie miało znaczenia, tylko Ciebie kocham, wybacz mi... Liczę, że to prowo, bo aż się wierzyć nie chce:(

a moze nie?moze ona jestdla niego dziwka w lozku,a zona nie,moze ma to cos czego zona mu nie daje?Tepi jestescie i tyle.

Gość aquaniok
Ludzie do niczego nie doszło , pytam tylko czy jest jakas szansa na to czy nie ?! a wy mnie tu już wyzywacie od nie wiadomo czego ! nigdy nie dotknelam żonatego faceta , ani nie miałam zadnych mysli z tym związanych , a teraz nie wiem co mi odbiło .. poprostu nie widziałam jeszcze tak nieziemsko przystojnego faceta .. dlatego tu weszłam zapytać o rade ale dostaje takie odpowiedzi ze chyba ksiądz był by nawet łagodniejszy !

Gość piszz
byłby :)

Gość filutka 26
do szukającego.... jeżeli taki nieszczęśliwy z żoną, to niech się rozwiedzie... nie myślisz, że to prostsze i mniej podłe niż oszukiwanie żony... i w sumie kochanki też