Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silla8

2 testy NEGATYWNE a ja czuje ciaze i brak okresu czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość silla8

Dziewczyny nie staralam sie o dziecko i wcale go nie chcialam az do dzis.. ostatni raz mialam okres 5 stycznia do dzis nie mam okresu na poczatku sie balam panikowalam ale juz sie pogodzilam z ta mysla ja i moj chlopak ze chyba jestem w ciazy okres powinnam dostac na poczatku lutego ale nie bylo i wczoraj zrobilam test ciazowy wyszla 1 kreska a druga taka pod swiatlo widoczna tylko ale slabo dzis zrobilam kolejny test i wyszla 1 kreska czyli niby nie jestem w ciazy tylko czemu tak dziwnie sie czuje przytylam bo ciagle jem słodycze a nigdy za nimi nie przepadałam i spac mi sie chce a zawsze cierpialam na bezsennosc.. i ciagle mi sie kreci w glowie nie wiem czy to mozliwe zeby test 2 razy sie pomylil? jak bylo u was?

Gość dziecko idzie spac 6h po przeb
to nie caza - skoto 2 testy negatywne - moze anemia

Gość silla8
teraz sobei mieze temperature tam w srodku i jest 37,6 kresek czy to duzo?

zrób badanie z krwi na beta hcg wszystko będzie jasne

Gość ola.v
cxzesc silla. 5 stycznia mialas okres, to bardzo dawno! sluchaj wydaje mi sie ze w Twoim przypadku moze jest ciąża, udaj sie na betę

Gość silla8
le czy to mozlwie zeby 1 test pokazal tylko 1 kreske a drugi niby 2 tylko ze ta druga byla tak slaba ze tylko pod swiatlo bylo ja widac ?

Gość ja tak miałam...
ja miałam na teście bardzo słabiutką kreseczkę tak że ledwo co ja było widać a jednak to ciąza była za 2 tyg. mam termin:-)

Gość oj,,,,,,,.....
ja kiedyś mialam cykl 62 dniowy.zrobiłam z 5 testów,każdy negatywny,na któryms był niby cień,cienia ale chyba ja go sobie wmówiłam.bardzo źle się czułam.poszłam na bete-beta 0.Ginekolog stwierdził zaburzenia hormonalne,dostałam duphaston na wywołanie.badania hormonów wyszły ok.nastepne cykle był normalne.

Gość silla8
a wiecie jak to jest z ta temperatura kiedy jest wysoka w ciazy czy przed okresem ja teraz miezylam drugi raz i mam 37,1

Gość plumplumplum
ja tez tak mialam, ze test pokazywal jedna kreche bardzo wyraznie a drugiej nie bylo widac prawie wcale a jednak bylam w ciazy :-)

Gość dorotka91
mam tak samo jak kolezanka spuznia mi sie okres 2 tyg zrobilam 2 testy wyszly negatywnie . Kuło mnie cos w prawy jajnik wczesniej mialam wstret do jedzenia , teraz nagle dostalam apetyt lapie mnie sennosc w ciagu dnia ogólne rozbicie piersi zaczely mnie tak bolec powiekszyly mi sie i sa strasznie czule . Mialam zrywy na wymioty teraz wieczorami jest mi nie dobrze jak poloże sie spac to kreci mi sie w głowie . Prosze powiedzcie mi czy to jest ciąza ? Testy mogły sie pomylic ?