Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjfffhhhhhhh

mam ugotowany karmel w puszce jak go wykorzystać?????

Polecane posty

Gość hjfffhhhhhhh

j.w

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jako polewe do lodow do szarlotki na cieplo z lodami do szarlotki bez lodow do sernika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość srututu
mogą być wafelki jak lubisz słodkie likiery to możesz go wymieszać z wódką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Vitalianka
robisz najprostszy kruchy spód, na to wylewasz karmel a na wierzch zestygniętą rozpuszczona czekolada ze smietana kremowka.pychota!!!ale bardzo słodkie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość serwaxx
Ja bym opierdoliła prosto z puchy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
puszka karmelu+ 1/4 litra wódki, zmiksować wychodzi pyszny likier.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×