Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz wykituje

co mam zrobić w tej pracy? pomocy!!!

Polecane posty

Gość zaraz wykituje

wkurza mnie moja praca. jest to tylko weekendowa przygoda w czasie studiów, ale ku*wa siedzę tam już 1,5 roku! na dodatek moje koleżanki mnie dobijają! są 3: 1. gruba, leniwa, po studiach na jakiejś prywatnej szkole dla debili 2. matka polka, która nie wie, co to znaczy parlament i uważa, że jej największym osiągnięciem jest wysranie dwóch bachorów 3. prawdziwy kwiatek- kierowniczka po zawodówce, mająca 3 kochanków, męza za granicą i chlamydie

Gość ciebie też matka wysrała
szkoda, że zapomniała spłukać :P kretynka!

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
hahahaha Brawo, opis świetny :)) Wesoło masz :))

Gość zaraz wykituje
haha ale inteligencja! tylko dla niektórych są rzeczy ważniejsze niz rodzenie dzieci!

Gość zaraz wykituje
czasem się śmieje, jest co opowiadać przy piwie, ale raz dostałam ochrzan od tej "kierowniczki", że moja koleżanka, która już była w sklepie i ze mną gadała, nie powiedziała jej, wchodzącej do sklepu "dzień dobry" ! nie wspomnę już o ciągłym opowiadaniu w sposób najbardziej naturalistyczny, jak tylko możliwe o seksie, swędzącym tyłku czy dolegliwościach dróg rodnych! no ku*wa!!!!!!!!!!! a co najlepsze, ja się nie odwdzięczam tym samym;p

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
1,5 roku w tym wariatkowie wytrzywamalas, to i tak duzo ;D Ja bym uciekała gdzie pieprz rośnie, żeby nie zwariowac :) a moze jakas smieszna historhjke przytoczysz?:)

Gość zaraz wykituje
raczej słodko-kwaśną. nie wiem co by tu opowiedzieć, może, że przychodzę w zeszłym tygodniu, a mamusiowaty stwór, vel grażynka z klanu ryczy na zapleczu, bo telefon sie zepsuł i szefowa pomyśli, że to ona!!! na dodatek baba 38 wiecznie nie ma nic na koncie, ofiarowałam się, ze zadzwonię do szefowej i jej powiem, że sie zjebał SAMOISTNIE, a ona sie obraziła! i pisała sms z bramki do naszej koleżanki-kierowniczki z chlamydią, podejrzewając ją zapewne o telepatyczne zdolności naprawy sprzętu telekomunikacyjnego. pisała z prędkością żółwią, jednym palcem... koleżanka ta również ze strachem w oczach wypychała mnie ostatnio do mediamarkt, żebym poszła zareklamować zepsuty czajnik, bo "ja to wieesz, taka cicha jestem" inny kwia, przychodze do pracy, mówię, że dziś ładny dzień i szłam taka szczęśliwa, a Grażynka "ja to jak idę ulicą to się boję, żeby coś na mnie nie spadło, albo tramwaj nie przejechał"

Gość zaraz wykituje
dziewczyny a może wy opowiecie o jakichś elementach od was z pracy? zrobi mi się weselej;p

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
hahahaha, humor mi poprawiasz ;p :) Na razie zdycham, czekam aż ibuprom zacznie współprace ze mną, i jak dojde do zywych to napisze:) Ludzie maja ladne halo:)

Gość pani domu
najbardziej mnie żenują matki polki karmiące jak jest ładna i ma fajny biust nie obnosi się z karmieniem to jest ok. gorzej raz siedzimy na przyjęciu pełna gracja przy stole , nagle wielka matka polka wywala olgachny cyc z sutem jak donica rozkraczona jak pokraka , to było ochydne wszyscy zniesmaczeni a ona jakgdyby nic "no co dziecko potrzebuje amkać "

Gość zaraz wykituje
mówimy NIE sutom na wierzchu! nie odbierajcie nam marzeń o godnym macierzyństwie;p

Co prawda, to prawda:) Albo karmienie cycem z rozstępami przy stole:o Kiedy wszyscy jedzą obiadek:o

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
pani domu - hahahaha suty jak donice :D:D:D:D:D\rewelka!!!

Gość jestem tylko sobą
idż pracowac do sklepu np: spożywczego , tam się dopiero kretynek na słuchasz i na oglądasz -zwłaszcza klientek/ów :D Nawet nie wiesz jak ludzie (niektórzy,ale przeważająca większość) są pojebani! :D

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
Kiedys przez krotki czas pracowalam w sklepie ciuchami dla dzieci, byla tam Pani kierownik, ktora codziennie regularnie ukladajac w sklepie chiuchy plakala, bo jej facet (ona Go kocha,a on raczej jej nie) jest dla niej niedobry, klienci chodza,a ta ryczy, potem na zapleczu ryczy. I tak pol roku,ktore tam przepracowalam, nie mieli dzieci,slubu, dala by sobie rade sama,ale coz jej wybor

Gość zaraz wykituje
jestem tylko sobą czasem jak chodzę po zakupy do sklepu na osiedle to czuję się jakbym wsiadła do wehikułu czasu! te uniformy, te panie zosie, wrzechobecne zepsucie jogurtów!

o czym ty tu właściwie piszesz? z czego mam się śmiać? Przerost formy nad treścią :P Może zmień sklep na warzywniak, podjesz se witamin, odżywisz tę swoją jedyną szarą komórkę i coś zrozumiesz :)