Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa lataam

kto lata samolotami niech pomoze plissssssss

Polecane posty

Gość jaa lataam

przez przypadek skasowalam z poczty email wiadomosc z potwierdzeniem rezerwacji biletu i teraz nie mam nawet nr rezerwacji ;/ bez tego nie zrobie odprawy on-line :( szukalam jakiegos kontaktu z easy jet ale nie ma na stronce nic ;/ jak sie mozna z nimi skontaktowac??? czy oni mi wysla ponownie to potwierdzenie?? kurde nie wiem co teraz mam zrobic ;/ mial ktos podobnie?

Gość powinnas miec na stronie
moziwosc !zmiany" rezerwacji, wtedy musisz podac jej numer albo swoje imie n aziwsko i miesjce gdzie leciesz - powinen ci wyskoczyc wtedy numer etc

Gość podstepna kuciapa
po co ci odprawa on-line? Idz na lotnisko i zagadaj przy odprawie i niech ci wydadza bilet od reki, nie przy zadnym automacie. Jesli to Ci nie wystarczy, znaczy, ze nie zajarzylam problemu;)

Gość jaa lataam
kosz tez oproznilam ;/ do zmiany rezerwacji lotu potrzebny jest nr rezerwacji - juz sprawdzalam ;/ wole zrobic odprawe on - line , zawsze latalam z Bristolu teraz lece z Birmingham, zwyczajnie boje sie bo nie znam lotniska jeszcze cos zawale takze wole zrobic on -line i miec to z glowy ;/

Gość gygghhh
a na jakim serwerze masz poczte? ja kiedys tez niechcaco usunelam poczte i i kosz, napisalam do amina poczty z prosba o przywrocenie poczty z dnia .....XX.XX, i przywrocili

Gość a nie przysla ci przypomnienie
przypomnienie o rezerwacji zawsze przysylaja chyba, ze wyrzucilas i przypomnienie

Gość jaa lataam
poczte mam na interii

Tak, przejdz sie na lotnisko, to tylko kilkaset km, dasz rade:) Zadzwon do nich zeby ci jeszcze raz wyslali, co za problem?

Gość jaa lataam
a jesli jestem obecnie w Anglii, i zadzwonie na infolinie na nr Polski do easy jest to oni mi powiedza ten nr rezerwacji?? chyba powinni co nie? podam im dane i na kiedy rezerwowalam lot i chyba mi powiedza? jak myslicie? bo mialam bilet w obie strony to chyba nr rezerwacji jest ten sam w obie strony?

Gość Agentka csi
ja tez wyrzucilam z poczty, ale wlasnie zrobilam tak jak ktos ci wczesniej napisal, zaznacz na stronie ze chcesz zmienic rezerwacje i tam wpisujesz nazwisko, email, gdzie lecisz i wyskoczy czy numer rezerwacji

Gość LAKKI
ladnie sie wjebalas

Gość przysla przypomnienie
a jak zadzwonisz to powiedza dzwon jak chcesz wiedziec jus i przestan jeczec

Gość NApisz do poczty
powinni ci odesłać.

Gość Grażynka - córka Stefana
Podczep sie paskiem pod samolot i leć na gapę do Afryki banany na czarno zbierać!

Gość jaa lataam
Grazynka - alez zabawna jestes

Gość jaa lataam
dzieki za nr :)