Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynkaaaaaaaaaaaa

klementyna-ładne imie???

Polecane posty

Gość klementynkaaaaaaaaaaaa

hej, uwazacie ze klementyna to jakies dziwne brzydkie imie? czy moze staromodne? Skrzywdzilabym dzicko dajac mu tak na imie? nie wiem... mi sie podoba ale nie chce skrzywdzic dzisiusia... mam kolezanke - IDALIE. tez ladne imie ale chyba bardziej normalne niz klementyna.. co uwazacie?

Gość klementynaaaaaaa
ej... nie chodzi mi o mandarynke!! :P klementyna... to takie.. koronkowe ;D no kurcze nie ladne? :P

no to przeciez napisalam, takie owocowe....mi sie przynajmniej kojarzy z owocem i nie mylic z MANDARYNKA

szczerze mówiąc mi w pewnym momencie tak bardzo się podobało imię Klementyna że nazwałam tak moją kochaną kotkę :D.....ale nie wiem czy dziecku bym dała takie imię jestem tradycjonalistką i wybrałabym np Zofia czy Joanna ale to tylko moje skromne zdanie

Gość abf
klementynka = kretynka paskudne brzmi jak pomarancza :O

Gość klementynaaaaaaa
mandarynka= klementynka... a zosia to takie przezarte mi sie wydaje.. taka zosia asia kasia jak kazda :P a moje dziecko ma byc wyjatkowe! :D moze ktos zaproponuje cops lepszego ? ;D

Gość klementynaaaaaaa
a czym sie rozni??

Gość klementynaaaaaaa
a czym sie rozni??

klementynka jest to skrzyzowanie mandarynki z pomarancza gorzka i jest wieksza od mandarynki.

Gość klementynaaaaaaa
aha. :P

Gość zapach pomarańczy...
Klementynka? Hm... ładniejsze jest Walentynka;)

Gość jak sobie zyczy firma zeby
Klementysia brrrrrrrrrrr

Gość 322222
Nie wiem czemu ale w pierwszej chwili to imie skojarzylo mi sie z krowa :D Jakos mi bardziej do zwierzatka pasuje.

Gość 322222
Pozatym kazdy na sile chce byc "oryginalny" i zeby jego dzieciak sie wyroznial a potem jest placz w szkole i na podworku bo dzieci sie smieja i przezywaja...

Gość a ja zaproponuję
Ja proponuję : Aneta, Magdalena, Oliwia Te imiona (oprócz Magdaleny) są mało spotykane a właśnie o to chodzi, żeby ta Aneta lub Oliwia nie była setną dziewczyną o tym samym imieniu.

Gość klementynaaaaaaa
no ale oliwia tez jest teraz modna... wszyscy tak daja.. i nicole/. co mi sie za bardzi nie podoba ;/ a aniela? albo amelia? amelka :d

Gość Antonio de
jest ok, Klementyna ! przynajmniej oryginalne ! A nie kolejna Julia, Maja, Ola, Kasia itp itd Jak Ci się podoba to się nie przejmuj \jest ok ! Najważniejsze czy pasuje do nazwiska?

Gość o98765rf
Amelka jakoś dziwnie brzmi - przynajmniej dla mnie...myśl przyszłościowo i np. jak to będzie brzmiała, gdy Twoja córa będzie miała 20, 40 lat... Aneta, Magdalena - myślę, że to są nawet dobre imiona.

Gość szybko się uwinęłaś
szybko się uwinęłaś , nie powiem

Gość Walcie sie !!
ja, mam 14 lai i na imię klementyna :) nie jestem żadną pomaranczą ani kretynką debilu . to imie napewno bedzie godne twojego dziecka , jak dla mnie to zaszczyt miec takie oryginalne imie a nie całe miasto to wiktoria, julia czy zosia. Bedzie mogłabyc wyjątkowa i wyróżnieć sie z tłumu :):)

Gość gwoli wyjasnienia...
dlugie imiona sie w zyciu nie sprawdzaja, wiec po co je dawac, jak kazda aleksandra nazywana jest Ola, czy franciszek jest po prostu frankiem. dac krotkie ladnie brzmiace imie i po problemie. poza tym fajnie jest jak imie pasuje choc troche do nazwiska, ale to moze juz jest cos dla slownych estetow, haha

Gość Klementynkaaaaaaaaa
Ja mam na imię Klementyna i mimo tego, że mi się to imię średnio podoba nikt się ze mnie nigdy broń Boże nie śmiał :) Wręcz przeciwnie wszyscy zwracali na mnie ze względu na imię uwagę. A w szkole, nie wołali na mnie jakimiś brzydkimi zdrobnieniami typu Klemcia czy coś, tylko Tinka, albo Maja ( skojarzenie z pszczółką mają - jej nauczycielka miała tak na imię ). Pozdrawiam wszystkie wyjątkowe Klementynki :)

Gość OOO

Imię Klementyna to bardzo szlachetne imię. Tak miała na imię moja Mama. Była bardzo szanowaną osobą. W zdrobnieniach to Klimcia, Klimunia. A pochodzi z miejscowości gdzie to imię jest bardzo popularne.