Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaaaa777

Chrzest - pytanie.........

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
moja mala miala chrzest w niedziele o 15...powrot po 16 do domu...zaproszeni rodzice, rodzenstwo i chrzesni- wiec bylo nas 9 osob :) kawa i ciacho ( + moja mama upiekla maly torcik) do tego na kolacje zamowilam "korytko" w restauracji, zrobilam 2 salatki, i usmazylam kulki i frytki :) jedzenia jeszcze zostalo...aaaa no i lampka wina do kolacji kto mial ochote:) milo, rodzinnie i skromnie:) o 20 wszyscy rozeszli sie do domow:)

Gość aneczkaaaa777
Moze zle sie wyrazilam - CHCE OCHRZCIC DZIECKO ALE NIE CHCE MI SIE ROBIC DUZEJ IMPREZY Niestety tak sie porobilo, ze z tych slubow, komunii i chrztow to sie impry porobiliy jedne wielkie i zatraca sie to co w tych sakramentach jest naprawde wazne. Mysli sie tylko, gdzie, ile i kiedy trzeba wydac a potem splacac. I najgorsze sa w tym wszystkim rodzinki, moja nawet nie ale męza jest ze wsi - i oczekuja bog wie czego.

Gość aniiula
A ja jutro idę na Chrzest po którym przyjęcie odbędzie się w restauracji z dużą liczbą gośći. I szczerze powiem że nie mam ochoty tam iść, wolałabym cichy skromny poczęstunek w domu.Chrzest Św, to sakrament dziecka i nie ma potrzeby go hucznie obchodzić. No ale jak kogoś stać na przyjecie w restauracji to jego sprawa, każdy robi jka chce.

Gość aneczkaaaa777
no i wlasnie najzabwniejsze wlasnie jest to, ze wiekszosci z nas po po prostu sie nie chce chodzic na takie imprezy :)

Gość chrzciny w IL SOLE
Polecam restaurację IL SOLE do organizacji chrzcin i tego typu imprez , jedzenie mają bardzo smaczne obsługa przyjazna , miła będziecie sie czuli prawie jak w domu:-) (przynajmniej ja tak miałam) nie było dużego ruchu mieliśmy swobodę . Restauracja jest ugodowa i można się dogadać co do ceny i menu , podaję namiary do osoby która się tym bezpośrednio zaimuje. dorotaw@ilsole.com.pl

Gość Karolineczka1234
Moja kuzynka robila chrzciny na 12 osob, rodzice, dziadkowie, chrzestni. Chrzciny byly po wieczornej mszy więc zrobili z mężem kawe/herbate i podali torcik czekoladowy, który kupili w cukierni. Gorzej to było z prezentami, ale to rozwiązała stronka www.pamiatkichrztu.pl

Gość gość
Ja robię chrzest 12 kwietnia. Po kościele zapraszamy gości do lokalu. Będzie ok 25 osób, w lokalu będzie dwudaniowy obiad, potem kawa i tort i kolacja. Płacę za osobę 70 zł (bez ciast, tortu i napojów i alkoholu) .Chrzest będzie na 17 a potem posiedzimy do 22-23.

Gość Jarubasowa 123
Ja zorganizowałam swoje chrzciny poprzez serwis www.ChrzcinyiKomunie.pl zadzwoniłam do nich i znaleźli mi lokal spełniający moje oczekiwania Polecam