Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 878979

czy na basenie w szatni wypada chodzic kompletnie nago?

Polecane posty

Gość 878979

Chodzę z dzieckiem na basen, właściciwe jest to rodzaj rehabilitacji dzieci niepełnosprawnych, chodzi tam tez wiele dzieci z jego szkoły. Przed nami maja zajęcia jakieś baby w starszym wieku- tak ok. 55-60. Wchodze zawsze do szatni damskiej i przebieramy sie z synem, muszę go przebierac bo on sam nie umie. Ma 8 lat. One wchodzą z korytarza często zupełnie nago, albo z ręcznikiem na ramieniu, itp. Jak tak kurde można? Przecież nie mam ochoty tego oglądać, iine dzieci chyba tym bardziej. W ogóle zauważyłam że im kto starszy tym mniej sie wstydzi... O co w tym chodzi?

Gość 878979
up

Gość gość
Szatnia dla kobiet. Przyprowadzasz tam syna z pełnymi konsekwencjami dla tego co może zobaczyć. Zastanów się czy ośmiolatek jes taki nieporadny/

Gość gość
878979, czy Ty w szatni jesteś ubrana czy masz gołą ci.pke, pupke i cycuszki?

Gość gość
Pamiętam jak w 2 klasie podstawówki miałam w szkole obowiązkowy basen i przez jakiś czas chodziłam i dziewczynki przebierały się w szatni, to tam pod prysznicem chodziły takie baby 50-60 lat zupełnie nago, zarośnięte i to na prawdę nie był miły widok dla dziecka. Powinno się zachować jakąś intymność i nie pokazywać tak nago wśród ludzi, nawet na basenie. Za grosz wstydu ludzie nie mają.

Gość gość
Faceci chodzą nago,kobiety chyba się wstydza.

Gość gość
jak by sie ludzi wychowywalo w przekonaniu ze nagosc jest czym s naturalnym bo jest,niebylo by zbokow erotomanow pojepow i gupich pytan:-P

Gość gość
ale sranie tez jest naturalne, i co z tego? Czy wypada to robic przy ludziach? To nie do końca kwestia erotyki, bo baba lat 60 naga sie erotycznie nie kojarzy, tylko obrzydliwie

Gość gość
ten mały 8 latek już będzie miał zrypaną psychike do śmierci

Gość gość
Chodze do sauny w której jest koedukacyjna szatnia i jakoś nikt nie ma problemu aby się przebrać i wsiąść prysznic.