Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nf r11111

w mojej pracy jest zimno jak cholera!!!!!!!!!!!!!powinnam zrezygnowac?

Polecane posty

Gość nf r11111

rozchorowalam sie tam strasznie, jest strasznie zimno, nawet wode w kranie maja tylko zimna ! czy spotkaliscie sie kiedys z czyms takim? przez ta prace tam sie rozchorowalam i wydalam na leki 80 zl......., kazdy mowi ze szofowi ze tu strasznie zimno a ten nic ;/

Gość nf r11111
i jeszcze dodam ze pracuje w biurze gdzie powinno byc cieplo...

Gość mietekkkk
ile stopni? ja pracowalem na zewnatrz i jakos nie chorowalem

Gość nf r11111
no ale jak pracowales na dworze to chyba byles ubrany w kurtke szalik itp? przeciez nie bede paradowac w biurze w kurtce;/ ile stopni? tyle co na dworze !! nie grzeją chyba oszczedzaja ale bez przesady zima jest !!

Gość yetttte
hehe to zaloz kurtke i powiedz ze ci zimno moze zareaguje

Gość a ta suka
polecam termofor i wykupić inne ubezpieczenie zwracają za leki do 700 zł rocznie....

Gość ja cię pocieszę
że u mnie w pracy nie ma 10 stopni , a szef ma to w dupie bo tu nie siedzi , pewnie że mogę odejśc ale co mi z tego że będę się wygrzewac w łóżeczku jak kasa z nieba nie spadnie

Gość w mojej rpacy tez tak byloale
to w pazdzierniku i listopadzie. Jak wychodizlam z rpacy to usta mialam cale sine!A szefowie nie siedzieli tam gdzie my tylko w ciepelku wiec mieli to w dupie. Tylko oszczedzanie i oszczedzanie! Naslalam na nich kontrole 2 razy i od razu jest cieplo :)

KOBIETO....lepiej siedz cicho i sie ciesz ze masz prace!!!! JEST 100 CHĘTNYCH NA TWOJE MIEJSCE..... !!!! ludzie nie maja pieniedzy....siedza bez pracy.... ja bym pracowala nawet w MROZIE zeby utrzymac rodzine....czesto mlode dziewczyny ubieraja sie cienutko i narzekaja...! Twoj szef napewno niebylby zadowolony z tego co o nim wypisujesz.... moze maja zly dostep do wody apozatym drogo to kosztuje ...to nie jest takie latwe jak ci sie wydaje;] skoro narzekasz to ZMIEN PRACE ;/ ZOBACZYMY CZY TAK SZYBKO ZNAJDZIESZ.... JA BYM NA MIEJSCU TWOJEGO SZEFA CIE ZWOLNILA....POWINNAS BYC WDZIECZNA ZE DAL CI PRACE;/

NASLALAS KONTROLE ? TY GLUPIA SUKO;/;/;/;/ MAM NADZIEJE ZE CIE ZWOLNILI!!!! WY POWINNYSCIE BYC WDZIECZNE IM ZA TO ZE MACIE PRACE !

Gość Icek z Telawiwa
dymaj goju a nie narzekaj :D

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
tez mam zimno,ale szefa mam fajnego, dał farelkę, mam na sobie kilka warstw ubran, i pije duuuuuuzo herbat:) No i jak mi zimno to 2 h.wczesniej wychodze:) Ale za to w lecie bede miala bosko, bo nawet klima jest niepotrzebna, bedzie przyjemnie chlodno:) Pracuje w sklepie, kolega (tez w sklepie tyra) ma rownie zimno jak ja, miał mały kaloryferek (olejak, ciągnie prąd ;p), i szef mu zabral,bo za duze rachunki przychodzily ;/ Powiedzmy,ze sezon zimowy od listopada sie zaczal, oprocz zapalenia uszu (wieje tu!!!) nic mi nie jest:))]

Gość ulka.kulka
u mnie też 19 stopni a siedze przed kompem i prawie sie nie ruszam

Gość hjsdn
jest duzo osob na moje miejsce pracy???????????? hehhee tam ludzie przychodzą na rozmowe w sprawie pracy i juz wiecej sie nie pojawiaja bo widza ze zimno jest, szukaja tam pracownikow a nikt niechce w takim zimnie pracowac

Gość hjsdn
laleczka106 jestes pewnie kolejna osoba ktora mowi "nie ma pracy w polsce co to za kraj " pewnie tylko narzekac potrafisz a pracy szukac ci sie poprostu niechce skoro jestes taka podekscytowana moim miejscem pracy ;)

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
przyies sobie farelke, postaw pod biurkliem, i tyle, nie ma co anrzekac,juz koniec lutego, max.3 tyg. i bedzie juz powyzej zera,cieplej,cieplej :)

Gość monikdoro
u mnie też jest zimno, i owszem siedzę w kurtce, a nawet w czapce. co mam marznąć? niby mam farelkę, ale jak ktoś wchodzi i otwiera drzwi to zaraz zimno jest.

laleczka106 - podejrzewam, że jesteś ledwie oderwaną od pługa "byzneswoman", która miała trochę szczęścia i czegoś się kosztem pracowników dorobiła, dobrze trafiłem?:)

Gość laleczka1O6
sram psiochą

albo córcią jakiegoś "byznesmena" wypłacającego ludziom najniższą krajową za ciężką pracę mającą u tatusia posadę biurową na dupie, w ciepełku, za 2x wyższą pensję niż "plebs", który powinien się cieszyć, że w ogóle pracuje. Nie nazywaj nikogo suką, bo to ty nią jesteś wypisując takie rzeczy 🖐️

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
no dzisiaj jest zimniej nić wczoraj, bo wieje jak cholera ;/ Ale za godzinke znikam, jutro tylko 6h.i juz:) A od pon.ma byc cieplej ;p farela sie zrobila czerwona :D:D:D:D:D

Gość jesli pracujesz w biurze
a temperatura w tym biurze jest niższa niż 15 stopni, masz prowo odmówić pójscia do pracy i zadzwonić też do panstwowej inspekcji pracy :D Ja miałam taka prace w ubiegłym roku, wiem co to znaczy

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
hej:) Nie, nie w biurze, w sklepie,ale mam dzisiaj równo 12 st. ;p