Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteście pojebani!

Będę zakładał ten topic miliard razy! Stop cenzurze! Nie ma miłości!

Polecane posty

Gość Jesteście pojebani!

Wszystkim zależy tylko na seksie! Miłość przestałą istnieć wraz z końcem średniowiecza! Nie wierzycie? Spójrzcie na to co tu sami piszecie! To nie miłość! To bzykanie i jedno wielkie kurestwo! Miłości nie ma! A jak jest uczucie, to je niszczy zwiść ludzka i głupota uczonych debili, pseudowykształciuchów! Seksem żyje XXI! Dlatego jak partner tyje, albo się starzeje następują zdrady! Bo miłości duchowej już nie ma! Pocałujcie mnie w dupę, ja pierdolę całe to wasze forum, z cenzurą stalinowską w tle!

Gość szukaj sercem
a znajdziesz...

Gość Ty chyna jesteś rycerzem,
bo masz zakuty łeb! Prawdziwa miłość jest nieszczęśliwa! Czyli nie ma miłości!

Gość kajojina jojalna
ja znalazłam swoją miłość 0,75 litra Bols moja ukochana się nazywa:P

Gość Idź się pierdol!
I chlej pod tym swoim monopolowym naiwniaku bez życiowego doświadczenia!

Gość Idź się pierdol!
I chlej pod tym swoim monopolowym staszku naiwniaku bez życiowego doświadczenia!

Gość jak myślisz pierdoło ?
dlaczego ktos mowi o milosic kto sam jej nei doswiadczył ? przeciez to jakas pierdoła emocjonalna ktora niestosownymi slowami i plytkimia argumentami chce wmowic ze milosc nie otacza nas do okola

Gość cóz przykro ze macie takie
doswiadczenia, takic ludzi ook siebie ,ze do tak ponurych wniosków dochodzicie. Nie widziałes chocby kochajacych sie staruszkow ?( jedno umrze gdy umiera drugie)

uuu, jakis nieudacznik, ktorego nikt nie chce pokochac... A milosc istnieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ty na nia widac nie zaslugujesz.

Gość Ciekawska się znalazła...
A ty zasługujesz? Dla ciebie miłość to szorowanie cipska za pomocą dwuch fiutów! Wybacz, ale dla mnie to nie miłość! Mam w dupie być trendy! Do reszty: A wy jesteście cfele!

a co ty o mnie wiesz, nieszczesniku - frustracie.... Jeszcze raz powtorze - MILOSC ISTNIEJE!

Gość czy istnieje
miłość, trudne pytanie bo miłość trudno zdefiniować, dla każdego z nas to będzie co innego, kobiety szukają stabilizacji, opieki i patrzą aby się ustawić, są bardziej wyrachowane, facet nastomiast jest dużo prostszy w obsłudze wystarczy, ze mu się kobieta podoba i patrzy tylko jak ją zaciągąć do łóżka