Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

MaDam de PoMpaDour

Lekarze oszusci i ....

Polecane posty

W tv - lekarz bada艂 dziewczyne na gard艂o ,dotykajac cycek. Mnie wkorwiaja tez tacy co nie tylko spoufalaja sie w taki sposob,ale drac kase za nic.Taki ortopeda z Che艂ma ,bierze za wizyte yte ,nawet chory nie musi jechac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jaaaaaaaja
Ups

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie chodzic do konowa艂贸w
nie ma takiej potrzeby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgfd
max jak przyszedles do niego mowiac jak to sie leczysz kwasem siarkowym to mu sie kur­wa wcale nie dziwie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maliboo.
mnie tez raz lekarz wygnal z gabinetu :D malo tego powiedzial, ze mnie nie chce wiecej widziec Dodam, ze jstem raczej grzeczna osoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaakkkk aha
fdgfd, 艣wi臋te s艂owa, te偶 bym kretyna nie strzyma艂!

Udost臋pnij ten post

" maliboo. mnie tez raz lekarz wygnal z gabinetu malo tego powiedzial, ze mnie nie chce wiecej widziec Dodam, ze jstem raczej grzeczna osoba." To trzeba w takim przypadku przywali膰 z gazrurki.Ja temu swojemu nie odpuszcz臋. "taaaaakkkk aha fdgfd, 艣wi臋te s艂owa, te偶 bym kretyna nie strzyma艂!" Wypad pacho艂ki konowa艂贸w i koncern贸w farmaceutycznych.

Udost臋pnij ten post

Co im mozna zrobi膰? Tego co naciaga mnie na prywtne wizyty ,wyrzucili z jednego szpitala za 艂ap贸wk-i to pracuje w dwu innych.Jest tez chamski .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to dlaczego chodzisz do
lekarzy? nie lepiej samemu sie leczyc? jest wikipedia, masa roznych poradnikow, ziolek...mozna samemu jak sie nie podoba

Udost臋pnij ten post

" MaDam de PompaDour Co im mozna zrobi膰? Tego co naciaga mnie na prywtne wizyty ,wyrzucili z jednego szpitala za 艂ap贸wk-i to pracuje w dwu innych.Jest tez chamski ." Za 艂ap贸wki to powinien w pierdlu w karnej robocie robi膰 :P.To by si臋 nauczy艂 dyscypliny:classic_cool:.

Udost臋pnij ten post