Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalex

wózek FOCUS NOWALEX

Polecane posty

Bardzo fajny wozek. Dobrze sie sprzedaja w Skandynawii jako budzetowe kopie oslawionej tam Emmaljungi. ;) Zwlaszcza cale czarne lub cale biale (lub ogolnie jednobarwne). Na Allegro jest kosmiczna pstrokacizna, nie wiedziec czemu... Poszukaj jakichs stonowanych egzemplarzy i bierz! http://images.pricerunner.com/product/image/37529828/Nowalex-Focus.jpg http://e-zygzak.pl/sklep/images/nowalex/focus-white.jpg http://bigmamaa.blogg.se/images/2010/cimg4164_98902671.jpg

Gość nowalex
mnie się podoba pstrokacizna - czarny w biało-czerw kwiaty tylko nigdzie podają szczegółów dotyczących fotelika - jakie foteliki pasują do tego wózka i w jaki sposób są mocowane w samochodzie

Gość U mnie i 56 byl za duzy. Bez
Pstrokacizna nie jest elegancka, predko sie nudzi i trudno ja odsprzedac. Tez jestem za tym, zebys kupila jakis stonowany.

Chyba maja swoje foteliki i raczej nie sa to foteliki powalajacej jakosci, ani bardzo bezpieczne. Najlepiej zadzwon do producenta i sie o wszystko wypytaj. Numer znajdziesz na ich stronie internetowej.

Nie kupuj fotelika nieznanej firmy nie przetestowanego bo nie dość ze wywalisz kasę to przy wypadku (odpukać) może nie przetrwać "testu uderzeniowego" i może dojść do tragedii Fotekiki najlepsze są z Rmer i Maxi Cosi , Concord są drogie to fakt ale czy nie zależy nam najbardziej na bezpieczeństwie dziecka? Moi synowie jeżdżą tylko w tych fotelikach Wózek fajny i również polecam jednobarwny pstrokate kwiatki szybko się nudzą A tak jeszcze co do fotelików byłam na spodkaniu z panem który demonstrował foteliki jak je zapinać i jak KUPOWAć bo co wazne nie kazdy fotelik będzie pasował do naszego auta bo są duze i małe foteliki rozłożyste i może dojs do tego ze dziecko nie będzie bezpiecznie siedziało na miejscu bo ftelik będzie albo upchnięty i źle upięty, albo będzie wisiał w powietrzu a nie kazdy sklep przyjmie fotelik spowrotem dlatego przed zakupem możemy isc ze sprzedawcą i fotelikiem do naszego auta i poprosić o zademonstrowanie montażu. A gdy sprzedawca nam odmówi to dziękujemy za pomoc takiemu i idziemy do innego sklepu!! Najważniejsze jest nasze dziecko

Rmer mialo być literkę mi wcięło

Gość nowalex
wiem co jest najważniejsze dlatego pytam o szczegóły tego wózka i zwłaszcza fotelika; może ktoś wie czy do tego wóżka można inny fotelik zamontować ja tam uważam że wózek dla dziecka powinien mieć radosny element, i jakoś nie wydaje mi się że może się znudzić bo w końcu używać go będę niezbyt długo:)

Zadzwon do producenta i po sprawie.

Gość mam doc
miał ktoś do czynienia z tą firmą?