Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllllllllllllllllla

czy wy też myslicie o swoim byłym....

Polecane posty

witam kurcze nie wiem czemu tak jest ale jak tylko ktoś wspomni o moim byłym to zaraz mi wspomnienia wracaja..... to było 7 lat temu ... szalałam strasznie za tym chłopakiem pobyliśmy troszkę razem potem mnie zostawił..... niedawno się spotkaliśmy i on teraz chce ze mną być .... ja też chyba bym chciała.... sama nie iwem jakaś niestmowita siła mnie do niego ciągnie...... ale jest za póżno.... byłam 6 lat w innym związku i wyszłam za mąż..... ale o tamtym wciąż myślę ...myślałam że czas pozwoli zapomnieć....

???????

Gość kocham bylego
tez kocham bylego, ma zone, ale to nic... :] bedzie mial tez mnie

no ale że co?? oczekujesz ze ci powiemy---fruń na skrzydłach miłości...tak każda kobieta "myśli" o byłym ale każda inaczej....nie na zasadzie ukrytych uczuć....troche dziwne że na ślub się zdecydowałaś nie będąc pewną....

ojoj to jest strasznie skąplikowane przez cały czas jak byłam w związku z mezem on sie nie odzywał.... myślałam ze zapomniałam bo tak było..... męża kocham długo jesteśmy razem... jakiś rok temu on się odezwał umówiliśmu sie na piwo i pogadankę.... potem sms i nastepne spotkania i tak mi to wróciło....

nie wiem czemu tak o min mysle nie sądzę żeby to była miłość może poprostu zauroczenie...... nie wiem sama może chęc czegos innego tyle że sama boję się przyznać do tego i udaje że wszystko jest ok

Gość Tak..wciąż myślę..
i cierpię..choć minęl;y lata. Mam tylko nadzieję, że nie myśli o mnie źle-choć wiele złego w emocjach wyrządziłam..............

Gość mini ratka
tak, często. to była moja 1sza milosc.w czerwcu mija chyba 7 lat od rozstania.bylismy razem 1,5 roku. od momentu rozstania nie utrzymujemy kontaku, czasem docieraja do mnie sporadyczne informacje o nim. i choc bardzo kocham mojego obecnego chlopaka, o tamtym nie potrafie zapomniec.

mini ratka dzieki kurwa nie wiem czy to jest normalne ale czasem chciałabym zatrzymać czas i być z tamtym........ żeby się przekonać czy warto tak myśleć jedem i drugi nie jest idealny ...... zawsze mnie to takich ciągneło......

Gość mini ratka
może to własnie magia 1szej milosci :)