Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha nie kocha kocha

WATPLIWOSCI ....

Polecane posty

Jestesmy razem 2,5 roku bardzo szybko wiedzielismy ze to to i sie pobierzemy. Nigdy nie mialam zadnych watpliwosci bylam na milion procent pewna milosc kwitla. Dobralismy sie idealnie w sensie charakterologicznym swiatopogladowym i co do potrzeb emocjonalnych sexualnych itd Jak mi sie oswiadczal bylam najszczesliwsza kobieta na ziemii marzylam o naszym domu dziecku starzeniu sie u jego boku. Kazdas chwile spedzialismy razem. Pozostalo pol roku do slubu i moim zdaniem z dnia na dzien jest coraz gorzej. Podjelam decyzje o powrocie na bardzo trudne studia i sie zaczelo. Brak czasu dla nas ja bylam przemeczona wiecznie zamyslona oddalona. Podjelam decyzje ze podejme prace w zawodzie i przenioslam sie na zaoczne. Przychodze z pracy wymeczona ledwie na oczy patrze a tu jeszcze nauka organizacja slubu szukanie mieszkania. Przeroslo mnie to ...... ograniczylam spotkania. Mielismy zwiazke oparty na szacunku zaufaniu ROZMOWIE OTWARTOSIC SZCZEROSCI PRZYJAZNI ale odkad nie mamy czasu nic prawie z tego zwiazki nie zostalo :( Ja nie potrafie po ilus dniach rozlaki tak poprpstu rzucic mu sie na szyje i byc wylewa potrzebuje czasu na przestawienie sie Ledwie nawiazaemy jakas bliskosc i znowu to samo znowu musze sie uczyc nie mam czasu i nie widzimy sie przez dluzszy okres Czesto on jest mi obojetny nie potrafie patrzec juz na niego tak jak kiedys. Wydaje mi sie ze stracilam swoja tozsamosc tak bardzo bylam z nim zwiazana ze przestalam chciec cos dla siebie Nie myslalam ja moje potrzeby tylko my i chyba z czesci rzeczy zrezygnowalam Dzisiaj nie umiem powiedziec kim jestem i czego od zycia chce Ma ktoras podobie ? Nie wiem po co pisze moze chce sie wygadac moze chce posluchac jakis porad albo o tym jak u was to wyglada

a ja myślę, że jesteście zmęczeni codziennością i stąd ta chandra

chcialam jeszcze dodac ze zawsze potrafilismy sie dogadac bardzo duzo rozmawialismy potrafilismy sie zrozumiec zawsze jeden patrzyl na drugiego i mimo ze nie zawsze rozwiaznaie obie strny zadowalalo to i tak oboje bylismy szczesliwi bo cieszylismy sie szczesciem drugiej strony dzisiaj kazdy che wszystko po swojemu i jest zasada albo bedzie tak jak ja chce albo w ogole

Gość allewesele
A ja polecam zajrzeć nawww.allewesele.eu gdzie znajdują sie oferty najlepszych ludzi w branży i dodatkowo ciekawe porady, artykuły

widze ze moj temat nie cieszy sie zainteresowaniem :(

Gość szafirek...
proza zycia po prostu.... przemeczenie, stres jest powodem Twoich rozterek. za duzo sobie wzielas na glowe i po prostu sobie za tym nie radzisz. jedynym wyjsciem jest rozmowa i proba ogarniecia tych wszystkich rzeczy naraz. mysle ze jakis urlop gdzies za miastem dobrze by wam zrobil. zeby chociaz na chwile zwolnic i ze soba pobyc.

szafirek myslalam o wyjezdzie kilka tygo temu rposilam go pojedzmy gdziesz musze odpoczac chociaz weekend w gorach jak zdam egzaminy zgodzil sie cieszylam sie strasznie zylam wyjazdem mowilam jeszcze troche jeszcze sie pomecze a potem odpoczne pobedziemy razem policzylam pieniadze okazalo sie ze mnie nie stac na wyjazd musze zaplacic za suknie slubna i mam do zaplacenia 2 tys za studia w marcu na co on ze pojedziemy ale w kwietniu jak bede miec kase no szok nigdy nie bylo moje Twoje ktos nie mial 2 strona placila tym jestem bardzo rozgorzyczona nie spodziewalam sie tego poczulam sie jak pierwsza lepsza z ktoraktos spotyka sie od niedawna czasem i nie wiaze z taka osoba zadnych planow a nie jak niebawem zona :(

podnosze

Gość Martituska81
Ojej nie wesolo ;( ja mam podobnie chociaz nie tak samo ;( Moj facet jest anglikiem i ja organizuje wszystko - doslownie. On ma w dupie bo mi ufa. Ponadto mam studia i firme, ktora funkcjonuje w lato glownie. czuje sie jakbym nie miala wsparcia i byla ze wszystkim sama. jezeli chodzi o kase to tez jest w 80% moja. zyje jak zyje bo kocham... i wierze mocno ze po slubie zwolnimy z ta gonitwa i oszczedzaniem... radze nidgy nie laczyc kasy. Miej swoje konto a on niech ma swoje. tak jest najlepiej. To wszystko przez stres i przemeczenie. Powinnas zwolnic dla waszego dobra pozdrawiam