Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fd;akjf;ajf;a;flkaj

Nie widze sensu życia

Polecane posty

Gość fd;akjf;ajf;a;flkaj

po prostu nie wiem, po co żyje i dlatego nie che mi sie zyc - nic mnie nie cieszy.

Gość fd;akjf;ajf;a;flkaj
wszystko razem...

Gość to z lenistwa
gdybyś coś robił/a , takich myśli by nie było. jesli ma się czas zapełniony, nie ma miejsca na myśli o bezsensie

Nie z lenistwa, chociaż czas trzeba sobie zapełnić. Ja mam za sobą coś takiego. Dopadła mnie depresja i brak ludzi. W celu ratowania się odezwałam się do starych znajomych, bardzo dobre posunięcie, które mi pomogło. Teraz zapełniam sobie czas. Nie mam, kiedy myśleć i jest ok :) trzymaj się ;*

Gość to z lenistwa
z lenistwa, i zapatrzenia w siebie :P już ulżyło bo dostrzegłaś, że bycie dla samej siebie nie zawsze jest wygodnym rozwiązaniem. inni podbudowują ego i tego potrzebuje każdy człowiek.

Zapatrzenia w siebie? Nie patrzyłam na to w ten sposób. Potrzebowałam poczucia, że jestem komuś potrzebna, ważna, ktoś do mnie napisze, gdy ma problem albo ja go mam. Teraz to mam. I jest mi lepiej. Człowiek to istota stadna.

Gość to z lenistwa
człowiek, to taka istota, z ego i jeśli to ego nie jest zaspokajane rodzi się depresja ;) a tak naprawdę manipulujesz innymi dla własnej wygody. i to nie ma znaczenia jakiego rodzaju to są potrzeby, każda z tych potrzeb jest egoistyczna i bardziej skierowana na siebie, niż na innego człowieka. mało kto, daje drugiej osobie, to, co sam oczekuje. najczęściej zaspokaja siebie. dlatego nawet o miłości niektórzy mówią, że jej nie ma. to pewnie tacy sami frustraci, którzy boją się być ze sobą i trzęsą dupą ze strachu, że nikt ich nie zauważa :P

Gość to z lenistwa
nie, nie pierdzielę głupot, to ty pierdzielisz bo nie rozumiesz tekstu :P

Gość to z lenistwa
"Potrzebowałam poczucia, że jestem komuś potrzebna, ważna, ktoś do mnie napisze, gdy ma problem albo ja go mam. Teraz to mam. I jest mi lepiej." :D LOL !

Gość to z lenistwa
a o co jeszcze ? zaspokoiłaś to, czego chciałaś , więc jest ci lżej, ale czy innym też ?

Gość to z lenistwa
idę spać, dla mnie najważniejszą rzeczą jest zaspokoić moją potrzebę snu. :) każdy jest egoistą. dobranoc :)

Innym też jest lepiej, bo mieli podobne problemy do moich - samotność. Wspólnie to pokonaliśmy. Wspólny egoizm. Dobranoc :)

Gość to z lenistwa
tak - wspólny egoizm, znaleźliście wspólny temat, ale problem samotności nie został przez to rozwiązany.

Gość ruda91
taka jakas nie wyswietlaja mi sie wasze posty ;|

Gość nie ośmieszaj się kobieto
możesz sobie porozmawiać z resztą, ale jesteś samotna nadal. widzę, że udzielasz się w innym topicku i piszesz bzdury.