Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SANATORIUM...

WYJAZD

Polecane posty

Gość SANATORIUM...

Witam,mam pytanie moze ktos cos napisze,podpowie....otoz dostalam skierowanie do miejscowosci Rymanów Zdrój uzdrowisko Anna/Staś,termin to 30.05.2011.Moze ktos byl ..prosze o napisanie kilku zdan,co to za uzdrowisko jakie warunki sanitarne,co znajduje sie w okolicy..czekam z niecierpliwoscia.pozdr.

Gość SANATORIUM...
Akurat ciebie idioto..o zdanie nie pytam.wiec prosze o nie wpisywanie takich bzdur!!!!

nie byłam, ale może spróbuj wpisać w google i może gdzieś coś znajdziesz na temat tego ośrodka :) Wiem że to nie to samo jak opinia osoby która tam była, ale zawsze się czegoś możesz dowiedzieć.

Gość Januseeer
bardzo ładne tereny cisza spokój a jak jest w sanatorium to nie wiem bo w nim nie byłem

Gość SANATORIUM...
No wlasnie szukalam bardzoo dlugo......jest jedno forum gazety wyborczej,ale to stare wpisy sprzed kilku lat..wiec nie biore ich pod uwage :) naprawde na czasie jest niewiele informacji ..coz bede czekac moze ktos jeszcze cos dopisze..dodam ze jade tam z dzieckiem wiek 6.l.dlatego pytam o jakies atrakcje itp,bo po zajeciach to nie wiem co mialabym tam robic przez cale dnie.

Gość SANATORIUM...
""bardzo ładne tereny cisza spokój """..... Dziekuje za ta mala podowiedz :0

Gość Januseeer
sanatorium wiadomo tam nie przytyjesz bo jedzenia dają tyle by nie głodować a co do samego sanatorium to wejdź na stronę tego uzdrowiska może są jakieś foty to będziesz miała jakieś wyobrażenie

Gość SANATORIUM...
o jej :) strasznie wam dziekuje za te linki,widac za slabo poszukiwalam :)! zaglebiam sie w temat a po weekendzie dzwonie i rezerwuje:)chyba nie mam wyjscia! a moze ktos tez wyrusza w podobnym terminie??

Gość marian00091
A czy ktoś był w uzdrowisku Cieplice? Będę tam jechać za 3 tygodnie.

Gość anja7272
Ja miałam okazję spędzić bardzo przyjemne chwile w http://uzdrowisko-cieplice.pl/ . Jest to uzdrowisko z historią, niemalże kultowe, zaś tamtejsza woda termalna działa bardzo kojąco.