Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes167

Strata błony dziewiczej

Polecane posty

Hej dziewczyny mam do was pytanie czy jak doszło u was do przerwania błony dziewiczej i wystąpiło krwawienie czy długo ono się utrzymywało bo ja kochałam się pierwszy raz z chłopakiem i chyba doszło do przerwania błony bo pojawiła się krew z tym ze to krwawienie utrzymywało się pół dnia czy miałyście podobną sytuację

Gość U mnie krótko
Po nie leciało nic. Wszystko wyciekło w trakcie i nie było tego dużo.

Gość jlqrjlekrjlae
Mi błona nie pękła, tylko się naciągnęła... kiedy chcieliśmy się ponownie kochać moja błona ponownie się naciągnęła i w efekcie nie dało rady na ponowne zbliżenie, znów dało radę włożyć ledwo jeden palec, bo jak wkładał drugi to mówił, że czuje naciągniętą skórkę i nie chce mi ponownie robić krzywdy - odłożyliśmy to na następny raz :( Teraz czekam na wizytę u ginekolog by poradziła mi jak skutecznie przerwać błonę a nie ją tylko naciągać (bo to boli jak cholera). Czuje się jakbym nadal była dziewicą mimo odbytego stosunku :( Najgorsze jest to, że mój partner ma raczej grubego członka, więc dla mnie nasze zbliżenia są strasznie bolesne (na szczęście w przyszłości docenie jego "wyposażenie") ;)

Gość Upe
Tylko w trakcie stosunku odrobina krwi na penisie.

W ogóle nie krwawiłam podczas rozdziewiczania. Chociaż bolało jak cholera, nic ani kropelki. Dobrze, że nie żyję w czasach kiedy dziewictwo traciło się w noc poślubną i jeszcze prześcieradło wywieszało dla gawiedzi :o Miałabym przerąbane :D

Gość Upe
Dobra, dobra. Przynaj się, że straciłaś dziewictwo z dezodorantem. :classic_cool: