Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaiiigusia

mój facet mnie poniża

Polecane posty

witajcie dziewczyny,z moim narzeczonym jesteśmy prawie dwa lata,Ma słabość do alkoholu,często gdy jesteśmy w towarzystwie i się napije poniża mnie tzn. wytyka mi że jestem za chuda ,że piersi mam nie takie,że kolor włosów mam okropny.Ostatnio było mi bardzo przykro, bo mówił w towarzystwie swojego kolegi i moim jak to podniecają go inne kobiety,jego kolega też opowiada o innych kobietach choć ma żone. Nie wiem co mam zrobić, próbowałam nawet kiedyś tak samo mu dopiec,ale to nie w moim stylu. Pomóżcie prosze

Gość JAK TO CO?
Rzuć go wpizdu! Alkoholik i na dodatek burak- super narzeczony!

Gość Doti:)
A rozmawialas z nim?? jak mu cos nie psauje to niech da sobie spokoj

Gość fsvzvsgfhnrf
jakbym miala takie buraka za nazeczonego, to szybko by poszedl raus z mojego zycia. Nie jest wart ciebie

hmhmhm po mojemu to chodzbym go bardzo kochała za inne rzeczy to zostawiłabym go i niepozwalała na takie traktowanie. To jakis prostak....jak nie umie pic alkoholu to niech mleka sie napije i nie obraza nikogo.

wesz ja mam podobna sytuacje tyle ze ne dosc ze mnie obraza to wyzywa od szmat itp:/ tez nie wiem co mam robic:/

malami24-czemu go nie zostawisz??jest sens sie meczyc z takim mezczyzna??

bylam sklonna dac mu 2 szanse jednak nie widze zeby staral sie po tej sytuacji przeprosil tylko i mysli ze jest ok:/

a dlugo z nim jestes??

Gość szczesliwa na maksa
Kobieto nad czym się zastanawiasz, zmień faceta czym prędzej...

Gość malami24 może na to
zasługujesz ?

Gość Laura22222222222
wiem ,że łatwo powiedzieć ,ale powinnas się rozejrzeć na kims innym

Gość ella zakleta
wez go zostaw kochana bedzie tylko gorzej z nim!!!!!

czy wy jescie normalne???? najpierw sie zadajecie z jakimiś byle alkoholikami i prostakami bez jakichkolwiek zasad a potem sie użalacie, nie możecie sobie poszukac normalnych mężczyzn?? jak można sie zadawać z takimi chamami?? nie rozumiem tego ? czym oni was użekli??

ma swoje dobre strony,ale boli mnie to że przed ślubem robi coś takiego. Jak ja mam sie czuć? Nie pije bardzo dużo,ale zachowuje sie skandalicznie po wypiciu

Gość ella zakleta
wez go zostaw bo bedzie coraz gorzej tez takiego miałam !!!!!!

Gość Laura22222222222
Wiem ,że nie jest to łatwe z nim tak po prostu zerwać ,ale powinnaś . Bo stracisz swój honor i to jest błedne koło jeśli będziesz się z nim zadawała bo w ten sposób nie masz praktycznie szans na nowy związek A jak będziesz miała do siebie szacunek to trafisz na właściwego faceta. Ten pewnie będzie Cię coraz bardziej krytykował, sprawiał przykrość świadomie bo po co mówił przy Tobie jak go inne podniecają ,potem może i zdradzał..

Mysle, ze u Twojego faceta rozwija sie uzaleznienie od alkoholu i co za tym idzie nastepuja zmiany osobowasci.Kazdy alkoholik ma poczucie mniejszej wartosc.Zanizona samoocene.Zeby to zmieni i nie cierpiec, podswiadomie probuje sobie podniesc ta swoja samoocena, wlasnie po przez ponizanie innych.Wtedy w swoich wlasnych oczach wyglada lepiej.Nic na razie nie mozesz zrobic, gdzyz problem bedzie sie poglebia.Mozesz odejsc albo sklonic go do jakies terapi !

wiesz on nie chce słyszeć,że ma z tym problem. Uważa ,że rzadko pije,i ze od czasu do czasu mu się należy.Tylko jak on sie wtedy zachowuje

I jeszcze moga dojsc rekoczyny.I jeszcze pomysl, czy chcesz miec z takim facetem dziecko i narazac je na ojca alkoholika, nie mowiac juz o tym, ze dzieci alkoholkow maja w genach predyspozycje, zeby sie nimi rowniez stac!

mogłam już dawno go zostawić, jest przystojnym facetem. Cały czas mówi jakiego to nie ma powodzenia u kobiet,ze wszystkie tylko czekają aż go zostawie.To są prawdziwe jego słowa