Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA

Czy to w ogolę miłość?!

Polecane posty

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA

Poznałam go 3 lata temu, na czacie,przystojny,inteligentny,z poczuciem humoru,zabawny,błyskotliwy,niezależny...pisaliśmy,chciał się spotkać,byłam dość młoda,głupia...kręciłam jak mogłam,sama nie wiedziałam czego chcę...związałam się z innym,on również...kontakt sie urwał,nigdy o nim nie zapomniałam,od początku coś zaiskrzyło.Minęły ponad 2 lata,ujrzałam go na czacie...ponownie...już jako singielka,okazało się , żę jego zdradziła kobieta,przeżył to...kochał ją..pisalismy,rozmawialiśmy godzinami przez telefon...jego głos , poczucie humoru sprawiły , że miałam motyle w brzuchu,myślałam o nim z każdym dniem coraz intensywniej...tęskniłam za jego głosem , mieliśmy się spotkać...i...przestał się odzywać...zawsze wieczorem bywał na czacie ,wczoraj go nie było,dzwoniłam dwa razy,nie odebrał, dziś milczy...rozmawiałam z jego koleżanką, pytałam czy coś wie , czy moze zszedł się ze swoją eks,powiedziała , że nie.Że on zdrady nie wybacza...tęsknie za nim,jest mi smutno , wiem , że to głupie ale zaangazowałam się ,myśle o nim bez przerwy , pragnę usłyszeć jego ciepły głos , posłuchac zartów ...to jakaś obsesja...co mam robić?!

Gość a to ciiiiiiiiiiii
"ogolę"? nie wiem czy to miłość, zależy co ogolisz....

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Oj literówka ;) prosze się nie czepiać...Podnoszę:)

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Nie ma nikogo???:(

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Pomóżcie !!!!

Gość aj tam, a ja
facet moze miec kazda. pewnie znalazl inna, a ciebie traktuje jak kolo zapasowe. ot, tyle z mojej strony.

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Moze mu sie cos stało albo zepsuł mu sie komputer ukradli mu komórkke? Wiem banalne wytłumaczenia... Byc moze sie poprostu wystraszył, daj mu złapac oddech

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Też myślałam , zę się wystraszył , w końcu nie tak dawno się rozstał z kobietą , może poczuł się osaczony...pewna jestem , że nikogo nie ma na chwile obecną...żałosne jest to , że zaczął ot tak po prostu milczec , nie uprzedzając mnie , mógł chociaz szepnac słówko , że nie chce tej znajomosci , wiem wiem , nie powinnam była sie zaangazować , ale on naprawde od początku zrobił na mnie duze wrazenie...tesknie :(

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Ale tez powiedziałas ze za pierwszym razem Ty cos kręciłas itd to moze teraz porpostu chciał sie na Tobie odegrac? Nie pomyślałaś o tym? hmmm... Dziwna sprawa ze tak facet poprostu znika...

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Pomyślałam o tym , własnie , że chce sie odegrać.Nawet jak ostatnio rozmawialismy przez telefon zapytałam go czy tak jest w zartach;) oczywiscie zaprzeczył ze smiechem ;) to jest jakas obsesja , ja nie moge normalnie funkcjonować bo wciaż o nim mysle , gdyby chociaz napisał , ze chce odpoczac , ze nie chce tej znajomosci ale ta cisza... ta ciszaz jego strony jest straszna :(

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Podnoszę :( Muszę się komuś wyżalić.

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
up:(

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Zagdzam sie z Tobą że właśnie cisza jest najgorsza... ta niepewnosc co sie dzieje i co sie stanie... Ale musisz przeczekac, nie ma na to rady przeciez go nie mzusisz zeby sie do ciebie odezwał prawda?

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
No dokładnie , wiem , że go nie zmusze .Jesli nie bedzie chciał to i tak się wszak nie odezwie , nie zmienia to jednak faktu , że te jego milczenie mnie przeraza , szczegolnie , iż mielismy się niebawem spotkać :) Pierwszy raz ! już żyłam tą chwilą , zastanawiałam się jak to będzie , a tu taka niespodzianka:(eh tak strasznie mi smutno...

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Nie trac nadzieji, moze sie jeszcze odzwie wiesz jak to jest z facetami dzisiaj tak a jutro zupełnie inaczej. Nie ma sie co zadręczac bo to do nieczego nie prowadzi a tylko sie będziesz źle czuła :) Czekaj...

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Czekam od wczoraj od rana , i mam ochote chwycic za telefon i zadzwonić do niego !!! zaraz oszaleje !! dosłownie ! to oczekiwanie jest najgorsze ! nawet gdy sie czyms zajmuje mysl o nim mnie przesladuje :(

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
No to zadzwon do niego, w czym problem?

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Z tego co mi wiadomo , pracuje dzis do 19 to raz , dwa wczoraj wieczorem dzwoniłam 2 razy , napisałam smsa i nic , wiec juz bardziej sie nie chce narzucac:(

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Ale przynajmniej będziesz miała jasnąsytuacje jezeli odvierze

przypomina mi to zachowanie kogos a z jakiego wojewodztwa jest ten chłopak?

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
lalka a z jakiego województwa jest ten którego masz na myśli?;)

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
WIKTORIA Nie wiem czy powinnam , jeszcze mnie za jakąs desperatkę uzna , w końcu wydaję mi się , że gdyby chciał odezwałby się , widział wszak , że dzwoniłam do niego 2 razy i że smsa wysłalam.

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Kurde no z jednej strony tak... heh... nie wiem co Ci doradzic bo tak czy tak będzie źle ;/

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
Aaaa to nie , pomorskie;)

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
dziewczyny ja zaraz jakiegos zawału dostane !!! ja go dzis na czacie nie zobacze , albo sie nie odezwie to chyba strace nadzieje...:(

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
lalka ale tez go na czacie poznałas?!tego swojego?!

Gość BEZIMIENNA_MŁÓDKA
podnoszę ;)

nie na czacie choć moglam również sie z nim zapoznac na różnych stronach bo ma pare kont