Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asassasassas

sukienka na studniowke,krora?

Polecane posty

ja ci wogole odradzam obydwie na studniowke kup sobie nowa!!! landiejsza

moim zdaniem lewa ale w sumie obie bardziej pasują na imprezę niż na studniówkę ;) ps. ładną masz figurę :)

Gość konkretnie konkretna
levvi wez sie... co mazalozyc suknie do kostek??? to nie sredniowiecze, teraz nosi sie krotkie sukienki na studniowke. Sukienki sa piekne i eleganckie, lewa lepsza

Gość gsagasga
lewa duzo ladniejsza. tez mialam studniowke w tym roku i dziewczyny raczej mialy skromne sukienki, nikt nie mial zadnych balowych ani nic, wiec kup na pewno skromna, bo potem mozesz glupio wygladac. A tak poza tym to pozno masz ta studniowke, u mnie w miescie juz sie wszystkie skonczyly.

Gość tegoroczna maturzystka001
Lewa lepsza:) Taka jest teraz moda - a masz ładne nogi to czemu byś miala nie pokazać:) Ja też byłam w krótkiej ;)

konkretnie konkretna -> studniówka to raczej bal a nie impreza ;) i powinno się raczej iść w sukni

Gość gsagasga
bylam w tym roku na dwoch studniowkach, na kazdej bylo ok 200 dziewczyn i nie widzialam ZADNEJ w suknii balowej, teraz juz sie tak nie nosi. Sama mialam skromna czarna sukienke plus fajne, bardziej odznaczajace sie dodatki. Ale ta lewa jest sliczna, zamienilabym z checia swoja na nia:P

trzy lata i tyle się zmieniło ;] na mojej dziewczyny były w ładnych sukniach :)

Gość gsagasga
Ale przeciez proste sukienki tez moga byc bardzo ladne, moim zdaniem nawet ladniejsze niz dlugie balowe suknie, poza tym sa na bank duzo wygodniejsze. Jak dziewczyna ma ladna figure to nie bedzie zakladacz chyba suknii do samej ziemi. Ja mialam nawet troszke krotsza niz te na zdjeciach.