Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana90

włosy - problem

Polecane posty

Gość zakłopotana90

Mam cienkie i rzadkie włosy, mogę je w jakiś sposób zagęścić i by wyglądały na grubsze? przy czole są takie jasne i cienkie :( Kiedyś zaczęły mi wypadac przez tabletki i już nie odrosły tak gęste jak przedtem, w chwili obecnej włosy mi wypadają w normie ok. 50 dziennie. Pomóżcie :(

Gość zakłopotana90
up

Gość hkjhk
.

Gość los_polmos
Ciężka sprawa powiem ci ... Dużo może zależeć od sposobu odżywiania, włosy są wrażliwe na nieodpowiednią dietę, brak witamin itp. Poza tym wydaje mi się, że zimą zawsze włosy są takie jakby przerzedzone, słabe, przez niewielką ilość słońca i suche powietrze. Jedyne co mogę ci poradzić to kupno jakiegoś suplementu diety na włosy. Wybór jest spory, są te wszystkie skrzypovity, skrzyp vity i inne cuda. Ja słyszałam od koleżanki, że niezły jest capivit piękne włosy. Faktycznie jej włosy wyglądają całkiem fajnie, takie puszyste i gęste. Jeśli mieszkasz w łodzi to w aptece za grosze w manufakturze mają aktualnie jakąś promocję cenową na ten capivit. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam :)

Gość zakłopotana90
Przyjmuje różne seplementy, jem raczej dobrze, na pewno nie jest to uboga dieta, przez którą włosy by wyglądały jak wyglądają, problem w tym, że pomimo tego, że wypadają mi włosy normalnie to wydaje mi się, że stają się coraz rzadsze i cieńsze (zwłaszcza na linii z czołem), chciałabym żeby były grubsze i widoczne.

Gość zakłopotana90
UP

Gość zakłopotana90
.

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U