Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczka daisy

Mam dzisiaj urodziny...

Polecane posty

Doła załapałam po całości. Nikt mi nawet nic nie dał, mama mi chciała dać 100 zł, powiedziałam jej że nie chcę to radośnie schowała do portfela i oświadczyła, że fajnie, to będzie na nowy obrus wielkanocny. Mój chłopak równie radośnie stwierdził, że nie miał czasu na szukanie mi prezentu i jak mi bardzo zależy to on jutro będzie jechał po coś tam to sobie mogę z nim na zakupy pojechać i sobie coś wybrać. Ja przed jego urodzinami nie spałam 2 tygodnie i następne 2 szukałam mu prezentu. Okropny dzień. Popsujcie mi go jeszcze bardziej.

Gość co życzenia byś chciała?!
spierdalaj!

Gość 2 i następne 2
A skończyłaś lat 15? :D

Gość heyyyy
Wszystkiego najlepszego:D

Gość wiedzminka
przykro tak troche w urodziny, dziewczyno nie zalamuj sie :) Ja Ci zycze wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, szczescia, spelnienia marzen i czego sobie tylko zapragniesz, Sto lat :) :) :*

Gość ja a co
wszystkiego najlepszego :)

Chodzi o to, ze ja przed urodzinami biegam, latam, kazdemu cos sie staram kupic albo jak nie mam kasy to zrobic, dogodzic, sprawic radosc a dzisiaj tak troche widze jak wszyscy maja na mnie wyj...

Gość wstyd mi za was!
dziewczyna ma urodziny i prosi by jej ten dzień popsuć. a wy co?! życzenia jej składacie! chamstwo!!!

Gość wiedzminka
wiesz tak to jest, nie ma co byc za bardzo dobrym bo ludzie tego nie umieja docenic, mi w urodziny najlepsza przyjaciolka nie zlozyla zyczen :) ale widac jaka przyjazn :) nie martw sie, wypij sobie cos za zdrowie i obejrzyj jakis ciekawy film ;)

Gość wiedzminka
wstyd mi za was! naucz sie czytac ze zrozumieniem, widac ze brak kultury wypadaloby napisac Sto lat

Gość witaj w klubie rybek
ja też dzisiaj świętuję, ale nie narzekam Był pyszny tort, szampan, kwiaty i super prezenciki od męża i córki :) Jestem w dobrym humorze, wobec czego i Tobie życzę wszystkiego co najlepsze. Od jutra będzie tylko lepiej :)

Gość odxkskejisdxidkoelswkidxseksdi
No I co z tego ??? Kogo to obchodzi ??? A ja jutro I się nie chwale!!!

Gość zawsze grzeczna
a co to za moda cieszyć się z urodzin ? cieszysz się, że jesteś rok starsza i bardziej pomarszczona?