Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agathhha200

DZIEWCZYNY POMOZCIE MI ODNOSNIE TWARZY JUZ NIE WIEM CO ROBIC!

Polecane posty

Gość agathhha200

Mam 22 lata. Nie pale, nie pije. Ale jestem strasznie niezadowolona z wygladu mojej cery.... Mam jasną karnacje. : -mam szarą, zmęczoną cerę - to cera naczynkowa wiec dodatkowy kłopot - uzywam na noc kremu AA regenerujacego do cery anczynkowej ale nie oprawia mi nic odnosnie stanu cery -mam sińce worki pod oczami widoczne, niestety... - wygladam jak anemiczka:( jestem chuda i jeszcze taka cera:( nie chce byc brzydka:( -wszelkie kremu lirene, ziaja itp uczulaja mnie -spie 7 godzin na dobe, sporo czasu spedzam nad ksiazkami i jakies 3, 4 godziny dziennieprzy komputerze - łykam witaminy od niedawna, morfologie miałam robiona i była ok. Dziewzyny pomozcie. Nie mam juz siły. Nie chce tak wygladac. Czuje sie brzydka i mi przykro:(

Gość Idź do dermatologa i poproś
o receptę na wit. PP. Jest niedroga, kosztuje chyba niecałe 2 zł, ale jest na receptę. Ona dotlenia komórki skóry, i nie tylko skóry i ogólnie czyni buzię ładniejszą. Ja ją dostałam jako uzupełnienie kuracji antybiotykowej.

Gość pompadour
Jakie witaminki łykasz? Kiedyś kumpela smarowała twarz witaminą a+e przebijała kapsułke i smarowała się tym żelem... nie pamiętam, le pomogło chyba trochę. Czy ktoś z Twojej rodziny ma taki typ cery?

Gość Idź do dermatologa i poproś
W sumie nie musi to być dermatolog. Każdy lekarz Ci może wypisać taką receptę.

Gość agathhha200
wit PP jest w składzie tych witamin które łykam

Gość No jest ale w małej dawce
Bo w większej-jak napisałam - jest na receptę.

Gość agathhha200
nie mam jak isc do dermatologa, prywatnienie mam kasy, a panstwowo bede czekac 3 miesiace:( myslicie ze to wina tej witaminy?