Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany Brzydal

Pod jakim warunkiem pokochalibyscie brzydala ?

Polecane posty

Gość zalamany Brzydal

No pod jakim ?

Gość natalie P.
Musiałby mieć ciepłe uszy !

Gość Dolores Platek
pod zadnym /2@22

Gość Dolores Platek
Co za durne pytaniwe ty niueudaczniku !

Gość fdgds
musiałby być wygadany, inteligentny, "przewodzić tłumowi", no i z kasą

Pod żadnym :P Poza tym brzydota to pojęcie względne, ja mam bardzo często tak, że mi podoba się ktoś, kogo inna dziewczyna uważa za niezbyt przystojnego, wręcz brzydala i na odwrót. A co do miłości to oczywiste jest, że musi mi się podobać w chociaż minimalnym stopniu, inaczej nie związek nie może być udany.

Gość rokkk
Pod takim, że byłby wart Miłości ;).

bezwarunkowo ,miłosć to nie stan zauroczenia ,w miłości liczy się wnętrze człowieka a nie jego wyglad . Jak masz piękny umysł to znajdziesz taka co Cie pokocha :)

Gość kot13
facet powinien być tylko trochę ładniejszy od diabła:-) Facet przyciąga innymi kwestiami( na pewnością siebie, siłą, ale przede wszystkim intelektem)

Gość IMO13258
"Jak masz piękny umysł to znajdziesz taka co Cie pokocha" BUAHAHAHAHAHA!

Pod warunkiem, że miałby poczucie humoru :D ... i nie byłby takim defetystą jak offerma i inne łajzy kafeteryjne

Gość rokkk
IMO13258, nie wiem, czy masz kogoś, czy nie.. Ale jeśli nie - wiadomo już "dlaczego".. :O.

Gość pulina 540
ja w ogole uwazam ,ze faceci srednio przystojni a wrecz brzydcy sa o niebo ciekawsi niz te wyczesane lale meskie,ktorzy nie umieja zyc bez grzebienia,zelu itd facet musi byc meski,umiec zarobic na rodzine,nie byc pierdolowaty,czyli nie czepiac sie brudnej szklanki w zlewie itd

Gość IMO13258
I lecą juz oklepane teksty w stylu: "wnętrze się liczy","powinien być zabawny","kochamy inteligentnych" i inne te pierdoły.

A ja uwazam Polakow w ogole za brzydali...naprawde ,nie ma w was nic ciekawego, a im ladniejszy tym bardziej "narcyzowaty" albo glupi..przykro ze tak pisze, ale jestem szczera....Jest takie stare powiedzenie " ladna miska jesc nie daje" i ja sie z tym zgadzam.....

Gość rokkk
SAMOSIA123, dokładnie. A, o zgrozo, pojawiało się sewego czasu sporo tematów o nieatrakcyjności Polek, w skali światowej.. :O.

Gość pulina 540
a ja uwazam naprawde,ze im przystojniejszy facio,tym mniej warty sorry ale moj pierwszy maz,naprawde towar,laski sie za nim ogladaly na ulicy-okazal sie idiota i egoista,w lozku kompletna porazka -moj drugi facet,podobny do Sylvestra stallone,po prostu sex w oczach.w lozku 2 minutowiec,w zyciu idiota ,czepial sie brudnej szklanki w zlewie moj 3 FACET terazniejszy.Rusek,w lozku wulkan,jestem w szoku,wspanialy ,meski mily i niestety brzydal,10 lat starszy,jedyne co ma pieknego to czarne oczy,szaleje za nim jak n ienormalna panowie obojetnie jak wygladacie,najwazniejsze-jak traktujecie kobiety,najwiekszy brzydal moze miec wieksze szanse niz przystojniak,naprawde

Gość uleńka s
Imo12358 i z czego brechtasz metroseksualny gogusiu ?? Zamknij się bo ci sie żel z włosów wykruszy !

Co do Polek, uwazam ze zbyt agresywnie sie maluja, i ubieraja bardzo prowokacyjnie....niekiedy wygladaja jak tanie dziwki, chociaz to fajne dziewczyny, ale jak zaczna cudowac, to tylko usiasc i plakac...ha ha...

Gość IMO13258
Uleńka, brechtam się z Waszych kłamstw, które z upaciem powtarzacie niczym mantre.

Gość proekozielona
IMO: I lecą juz oklepane teksty w stylu: "wnętrze się liczy","powinien być zabawny","kochamy inteligentnych" i inne te pierdoły. To powyzej nieistotne. ja jestem kobieta, dla mnie facet moze byc brzydki ale mam miec osobowosc, byc czuly i duzego w spodniach. Tyle, zakocham sie na zaboj i dzieci nawet urodze. Kapewu???

Gość katewinselt
za pieniadze

Gość krwawa bambii
jakich klamstw? jezeli facet jest inteligentny, ma poczucie humoru, obrotny itd. to mozna sie sokojnie zakochac