Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgffggfgfgfd

Jennifer, mam do ciebie pytanie

Polecane posty

dziewczyno dobrze ze za marzenia nie karaja bo dostalabys dozywocie............................................................. mieszkaj sobie gdzie chcesz, gorzej jak cie frajer w dupe kopnie iwyladujesz w jakims domu dla matki z dzieckiem............ czego ci osobiscie nie zycze

Gość bieługa z amura
ale przynajmniej lepiej w chlewie niż w śmietniku:) więc gratulujemy:)

Gość ____Marta____
Ja mam dwa razy większy domek niż ta obora jennifr, nie mówiąc juz o bogatszym wygladzie zewnetrzynm

dziewczyna nigdy nic nie miala i teraz mysli ze jest naj

Gość ____Marta____
A te złote karty to nie wiem po co sie nimi chwalic, na prawde są wyzsze karty a zeby miec zlota nie trzeba duzo zarabiac

dokladnie, podejrzewam ze chyba nawet nie sa jej

krowa co duzo ryczy malo mleka daje......... ale dziewczyna chce sie dowartosciowac

Gość bieługa z amura
pewnie jej prawdziwe imię to jadwiga i pochodzi z jakiejś dziury zabitej dechami

mojemu mezowi oferowali platynowa karte ,ale jemu nie zalezalo na tym wiec zostal przy zlotej (jest troszke tansze utrzymanie konta) ,a platynowa jest od minimum 10tys dochodow netto ,wiec jak chcecie niebawem przekonam meza zebysmy zmienili na platyne co wy na to niedowiarki:P.Jeśli chodzi o limit na mojej złotej karcie to 10tys miesiecznie wiec nie przesadajmy jakos duzo to to nie jest ale dla was biedaczki za pewne za duzo;)

Gość jakie wiesniackie firanki
matko, ja myslalam, ze ty masz nowoczesnie dom urzadzony a tu zdjecie jak w domu u mojej babci :O

pocieszajcie sie biedaczki z ok .pol roku wstawie dotki z mojego pieknego domku :) zreszta i tak juz wiecie e jestem bogata:)

a tacy byliscie kozacy:) hehe oj od wczoraj dzieki wam mam na prawde dobry humorek:P:)zbieram sie na uczelnie...bo cos trzeba robic z tych nudow:P

Ok, za pol roku wstaw zdjecia. Duzo czasu jeszcze. Ja mam przynajmniej dom urzadzony nowoczesnie, a nie po babcinemu. Ja ci niczego nie zazdroszcze ale moze dlatego, ze ja od dziecka wychowywalam sie w dosc zamoznym domu i dla mnie to jest normalka. I nie musialam czekac zadne pol roku na porzadny dom - mialam go zawsze i jako dziecko i jako mezatka :D Ale powodzenia, jak tak cie to rajcuje to pisz :D:D:D:D:D

Gość jebaj sieeee
jenni :O

Jen, platynę ma wielu, chwalić to się można czarną kartą istotko :o

Gość Jen chwalisz sie ze stac cie
na rafaello ? gratulujemy to i tak spore osiagniecie, musialas sie wychowac w skrajnej biedzie skoro teraz tak chwalisz sie pensja MEZA , powiedz mi tylko co SAMA osiagnelas?

Gość jezu ty tu jestes cale dnie
biedna:(

Gość struktura kryształu
o ja pier moje dzieci też mają takie karty :D to chyba reklama rafaello miała być:D a może z takiej biedy wyszła że i biała czekolada jest dla niej rajem cholera wie

Gość autorko jestes
jenifer masz brzydkie dziecko,ma nos jak kartofel.Juz zacznij zbierac na operacje plastyczna

No wlasnie, ja nie rozumiem tego "fenomenu" jennifer. Na tych zdjeciach zalaczonych na tym topiku nic absolutnie nie wskazuje na jakies wielkie bogactwa, raczej na przecietnosc. Zdjecie dziecka ze stopki jennifer tez nie robi wrazenia - widac zwykly, wrecz zaniedbany pokoj dziecka. Nie sledze jej wpisow wiec moze cos przeoczylam ale...dom dopiero za pol roku to tez przecietnosc w polskich rodzinach (budowa domu po slubie, na kredyt. Ma to wiele polskich rodzin) Moge jedynie zrozumiec osobe, ktora wychowywala sie w skrajnej nedzy i dzisiaj normalnosc dla niej jest symbolem luksusu.

Gość brzdki bachor
to malo powiedziane!Co za wredne pizdzisko musialo wydac na swiat cos takiego!!!Ochyda o obrzydzenie!

Gość hi gggrrryy
up

Gość bvbbvbvbvbv
"a platynowa jest od minimum 10tys dochodow netto ,wiec jak chcecie niebawem przekonam meza zebysmy zmienili na platyne co wy na to niedowiarki" Będzie lodzik czy analik?