Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz faceci wiedzą czemu są

Kobiety Wiecie Dlaczego Tak wielu fajnych facetów, nie ma dziewczyn?

Polecane posty

Gość nie znam zadnego fajnego
faceta który nie ma dziewczyny

Gość nie znam zadnego fajnego
do autora - jak znasz jakiegos fajnego faceta, który jest samotny to przyślij go do mnie, chętnie skorzystam

Koleś nie potrafisz normalnie się komunikować? Przeczytaj sobie te swoje żałosne posty i już powinieneś się domyślić dlaczego jesteś i najpewniej nadal będziesz swoim jedynym partnerem seksualnym.

Internet to całe Twoje życie, że tak Cię emocje ponoszą? Dobra szukaj pocieszycielek może znajdzie się jakiś nie kaszalot z Twoich okolic i da Ci odczuć, że jesteś taki fajny. MIłego wieczoru

ja się zgadzam z autorem tematu. Nawet te brzydkie/średnio urodziwe patrzą żeby mieć przystojniaka. Takie dowartościowanie się że stać na coś lepszego.

a ja kiedyś taką znałem niby porządną chłopak się rozstał z dziewczyną to ta pierwsza była do pocieszania;) najgorsze są te średnio urodziwe jedno gadają a za chwilę numer potrafią wykręcić.

problem w tym że przystojniaków jest mało. Stąd na jednego przystojniaka przypada sporo kobiet i jest walka.

Gość do entkastudentka*
i tak by mi sie nikt z nimi nie umowil

Gość gvfdbgdsfsf
srghfsghs

Ile wy macie lat ze p...licie takie glupoty! Niestety fajnych facetow jest malo .Nie o wyglad chodzi ale o ogolne wrazenie,elokwencje,wyksztalcenie itp.

Gość do wyzej
ja tam wcale nie stosuje tej zasady 1-5.facet poprostu musi miec to cos i byc troszke ladniejszy od diabla.....:D smiem twierdzic ze to wlasnie faceci patrza na urode i wyglad kobiety zeby miec sie z kim pokazac

Gość sir_STARy
...nieszczęście jest powszechniejsze od szczęścia.

Gość gość
Chętnie poznam fajnego wolnego faceta ok 40-tki ale bez "dzieciecego bagażu" na plecach. Są jeszcze tacy?

Gość sir_STARy©
taaa z takim nikiem, jak z fiutem na wierzchu... nie potrzebne są olbrzymie kompetencje intelektualne, by na takiego robaka złapać rybkę kontrolującą moją aktywność sieciową w temacie zapomnianym od ponad sześciu lat.