Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunegunda23

Problem po odstawieniu tabletek anty...

Polecane posty

Proszę o pomoc. 15grudnia przestałan brać tabletki anty. 14stycznia dostałam okres który trwał 4dni ... To był mój ostatni okres. Od początku lutego zaczęło mnie uciskac w dole brzucha , zapisałam się do ginekologa ale dopiero 10marca mieli pierwsze wolne miejsce !ból zaczął nastać , dzis nie mogłam spać w nocy tak mnie bolało. Poza tym mam bardzo nadety brzuch mam uczucie jakby miał mi zaraz pęknąć..podczas stosunku boli mnie coś w środku. Ponad miesiąc miałam białe uplawy , teraz dostałam niewielkich plamien. Cały czas myślałam że jest to reakcja na odstawienie tabletek, ale ból wzrasta ... Robiłam 5testów ciążowych gdyż kochałam się z chłopakiem przerywanym kilka razy ale wszystkie negatywne ...

Gość niektóre z was to
nie wiem co to może być, ja nie miałam takich objawów po odstawieniu tabletek. wydaje mi się , że to coś innego. dobrze, że jesteś zapisana do ginekologa. niestety nie umiem Ci pomóc

Gość jajniki długo nie pracowały
to są teraz jak u starszej kobiety. normalka po odstawieniu taki ból. wszystko musi ci się naprawić. jak długo brałaś to nie tak łatwo o to.

Gość hgvvkklknjl
jak Cię mocno będzie znowu bolało to jedź na pogotowie cholera wie co to może być

Gość jajniki długo nie pracowały
moja siostra też tak miała. brała 8 lat i potem ból, a w internecie też różne laski piszą o takich przypadkach. tak się zdarza.

Gość hgvvkklknjl
i to NIE JEST NORMALNA sytuacja

Gość niektóre z was to
tak czy inaczej to nie jest normalne. ja brałam tabletki 5 lat i nie miałam takich objawów jak pisze Autorka. okres miałam nieregularnie +- 5 dni, ale żadnego bólu.

Brałam tabletki 4 lata. Boli mnie tak jakby miał mi zaraz pęknąć brzuch, i mam go bardzo nadetego jak balon. Poczekam do wieczora jeśli będzie się nasilać chłopak zawiezie mnie na pogotowie ... Dziękuję za pomoc choć wiem że nic nie zastąpi wizyty u lekarza bo tak naprawdę można gdybac :-(

Gość Oj oj ojojojoj joj
Masz nadety brzuch? Jesli jestes pewna, ze nie moze to byc spowodowane niczym innym, to faktycznie zglos sie do lekarza, bodaj rodzinnego, albo na pogotowie. Ja bralam tabletki przez zaledwie 1,5 roku i po odstawieniu przezylam koszmarna burze hormonalna, ktora trwala ponad 2 lata. W tym czasie mialam okres tylko raz! Wypadaly mi wlosy, cera byla fatalna, wiecznie bylam przemeczona, samopoczucie tragiczne, libido zerowe... ech. Nigdy wiecej.