Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukam dukana

nowe fanki Dunaka - czy sa tu takie?:)

Polecane posty

Gość inneov
a co tu taka ciszaaaaaa?JESTESCIE JESZCZE LASECZKI? ja dzis sia wazylam i..... troche sie podlamalam waga stoi od 2 tygodni weim wiem ze to sie zdarza ale jakos tak mi zle:( juz nie dam sie skusic na zadnego kebaba!!!!!!! jeszcze taki nie duzo mi zostalo ale z ajkiim trudem ehhhh a jak u was >

ja mialam szkole w weekend:( waga stoi od 4dni:( buuu. no i ida swieta i beda pysznoosci.... chyba bede teraz tydzien na samym bialku zeby sie przygotowac:D:D u was ile najdluzej waga stala w miejscu???

hej hej!!! witam po weekendzie. No ja jak zwykle w weekend sobie troszke poluzowalam :) bo i alkochol byl i ucztowanie ale waga jest monitorowana i jak narazie stoi grzecznie. Wczoraj juz wzorowa bylam i w tym tyg tez zamierzam sie pooszczedzac no bo swieta... Ja musze przyznac ze u mnie nie bylo zadnych zastojow na wadze, wszystko szlo ksiazkowow okolo 1kg na tydzien, ale za to teraz nic nie idzie- no bo te grzeszki... a tak mysle czy sie nie zawziac i czy by jesczze kilku kilo nie pojechac w dol... ale to ewentualnie jak zakoncze calkowicie ten etap moze skusze sie jeszcze na -3-4 kilo :)

waga ruszyla:D wczoraj robilam pizze dukana i jest rewelacyjna:D:D:D:D polecam- mozna sie najesc niewielka iloscia i smakuje prawie jak normalna pizza:) nie mam juz pomyslow na jedzenie i caly dzien jem jogurty do picia, jajecznice i ewentualnie jajo na twardo i tak codzien, no wczoraj byl wyjatek z ta pizza kupilam ser i mam zamiar upiec sernik dukana na swieta bo tez swietnie smakuje:)

Gość inneov
hej dziewczyny ja tez mam problem co jesc.:( codziennie jajka ,jogurt,szynka .piers .chociaz jutro zrobie nalesniki troche z twarogem i z mielonym.boje sie swiat troche bo nie bedzie jedzonka dukanowskiego.ewenutalnie piers...boze jak to sie skonczy a jak u was z jedzeniem na swieta?

Gość a jak ze zdrowiem stoicie
dieta ta zakwasza organizm

Witam Dukaneczki! Co u was slychac, jak tam spadki wagowe? mam nadzieje ze zadna sie nie poddala! U mnie nastroj jak najbardziej pozytywny. Dzis ostani dzien w pracy i od jutra dluuugi weekend no i swieta :) Planuje jeden dzien potraktowac jako uczte i jesc wszystkie pysznosci swiatecznego stolu :) Poza tym to zaplanowany mam aktywny wypoczynek wiec spalanie pochlonietych kalorii przedemna :) Ten tydzien jak narazie bez zadnych grzeszkow trzymam sie twardo, dzis na dniu P tez nie jest zle, to chyba ta pogoda sprzyja odchudzaniu :) Poza tym duzo cwicze i odliczam dni do konca 3 fazy. Planowo 8 czerwca zaczynam 4 :) Wciagnelam kolerzanke z pracy na nasza dietke :) Zaczela od niedzieli i juz schudla 4 kilo wiec jest bardzo zadowolona! Zycze Wam wszystkim pogodnych Swiat!!! Nie nagrzeszcie zbyt duzo... miejmy nadzieje ze i mi sie uda nie przeskrobac za bardzo:)

Gość innoev
hej dukaneczki ,ja juz swietuje") mam urlop i jade do rodzicow.musze sie koniecznie zwazyc pdzred i po swiertach.caly tydzien byl bialkowy no i oczywiscie jak to u mnie warzywny.ale coz...dzis w pracy mi powiedziele ze schudlam...i mi zazdroszcza .fajne uczucie :):):) zobaczymy jak to bedzie dalej.alesie nie dam nie moge. zycze wam pogodnych,LEKKICH swiat.obymsy sie nie objadaly:) i duuuzoooo jajek;(

Hej kochane! Jak tam u Was po switach? Ja... od dzis pokutuje... mialam sie trzymac ale slabo mi to wyszlo... jesli nie grzeszylam z jedzeniem to z alkocholem za to i teraz czuje sie jak bym z 5 kg przytyla :( Jestem na dodatek przed @ wiec wole od wagi trzymac sie z daleka.. Od dzis i prze nastepne 3 dni same P..

witajcie:) w swieta chyba wszystkie grzeszyly i teraz boja sie odezwac:D ja sie przyznaje! grzeszylam jak tylko moglam, zjadlam tone lodow i kotletow:( ale waga wzrosla tylko o 1kg wiec teraz kilka dni samych P a jak u was?

Gość innoev
witam po swietach:) no i ja tez grzeszylam ale zjadlam malo no ale coz ,czuje ze rzytylam a do tego jeszcze przed @ ,na wage wejde za tydzien musze troche odpokuotowac:)

Gość innoev
haloooo co tu taka cisza .jetescie ???????

Hej hej Dukanki!!! Jak tam blogie lenistow mija? Ja po tylu dniach wolnego w koncu zaczynam porzadnei dietowac :) Dzis dzien P i zadnych grzeszkow.. Minione dni rowniez uplynely pod znakiem grzeszenia nie wielkiego ale zawsze. Na wadze jak narazie niecaly kilogram wiecej ale mam nadzieje ze zgubie predko wiec tak bardzo sie nie przejmuje :) A jak u was?

Gość inneov
hej dziewczyny. wazylam sie i szok....moja waga nadal w miejscu😭 od 4 tyg.z jednej strony sie ucieszylam no bo swieta ,grezszki i nie przybylo noic ale z drugiej strony ciagla to samo.nie iwem czy mi sie uda jeszcze zrzucic.a tak bym cciala te 4 kg.przeciez to tak malutko w porownaniu ztym co juz zgubilam.ale jak ciezki do zrobienia!!!zastanaiwma sie nad 3 faza juz. natalyn ty chyba jestes na 3 .o ile dobrze pamietam.udalo ci sie jesczze cos zgubic na 3. a jak u was zkg.:)

tak, ja juz jestem na 3 i zblizam sie powoli do konca :) zgubic mi sie tez nic nie udalo bo te grzeszki a mialam tylko 1.5 kilo do wymarzonego efektu. Ale powiem Ci ze ciesze sie ze nie meczylam sie dalej na 2 bo coraz ciezej mi bylo wytrzymac a znowy te 1.5 kilo to nie taka tragedia. Slyszalam opinie ze jesli stosujesz sie strikte do zasad 3 to i na niej chudnie sie wolniej ale zawsze cos. Mi sie to nie udalo jak nrazie ale z efektow ogolnei jestem zadowolona.

Gość inneov
jestem szczesliwa .dzis stanelam na wage i......o dziwo 1 kg mniej od niedzieli.wtedy jak sie wazylam mialam@ a dzis 68 :):)

hej hej Dukaneczki co tu taka cisza? Czyzby po swietach wszystkie wymiekly?? :) inneov- gratuluje kolejengo spadku! Fajnie jest wchodzic na wage i widziec coraz mniej :) Ja juz odliczam dni do konca moje 3 fazy- jeszcze 4 tyg i KONIEC :) Zastanawiam sie nad ponownym podejsciem po zakonczeniu ale to tylko zeby pozbyc sie 2-3 kilo... Pozdrawiam

Widze. ze chyba wsztystkie mnie opuscilyscie i zostalam sama na placu boju... Ja po sobotnim warzeniu w super nastroju.. moje 60.5 a nawet troszke mniej ukazalo sie na wadze wiec jestem bardzo zadowolona ze nie idzie w gore i zaczynam coraz bardziej utwierdzac sie w przekonaniu ze dieta dziala tzn nie ma efektu jojo :)

Gość innoev
Natalyn -ja cie nie opuscilam:) jestem jestem.ale wczoraj nagrzeszylm o matko:( zjadlam 3 pierogi ,mala zapiekanke na szczesice chociaz sera bylo jak kot naplakal. natalyn wiesz duzo sie nacytalm ze jednak jest efekt jojo.tego sie obawiam ale najwazniejsze zeby nie rzucic sie po diecie na fast foody.slodycze a dukam dukana sie wcale nie odzywa.miejmy nadzije ze nie opuscila dietki.

no to ciesze sie ze nie jestem sama :) Ja przyznam ze najbardziej obawailam sie ze waga wroci mi wlasnie na 3. Ja tez grzesze w weekendy ale najwarzniejsze ze waga nie skacze do gory, pozniej odpracuje cwiczac :) Ostanio zakupilam kijki do Nordic Wlakigu i latam poplodniami po polach z kijkami :) Ja to i przed dieta odzywailam sie dosc zdrowo wiec mysle ze po zakonczeniu nie bedzie wielkiej roznicy. Wiadomo od czasu do czasu cos tam sie skubnie ale fast foodow nigdy nie bylam zwolenniczka, slodycze to tez tak raczej sporadycznie, z miesa jem glownie drob- nie lubie innego i nie jestem fanka ziemniakow :) wiec mam nadzieje ze bedzie git :) Jak masz to podeslij mi jakiegos linka z tymi artykulami o efekcie jojo prosze, bo ja do tej pory to same pozytywne opinie czytalam od ludzi ktorzy juz zakonczyli diete

Gość inneov
Natalyn wiesz nie mam linkow na ten temat po prostu przypadkowo na ten temat trafilam.ale uwazam ze te kobiety po 1) nie preszly wszytskich etapow ,po 2) pewnie rzucily sie na fast foody.slodycze itp.ja uwazam ze po kazdej diecie tzreba uwazac jesli wiemy ze mamy sklonnosci do przybierania na wadze,niestety.moja zguba sa sery zolte.ale ciesze sie bo znalazlam 12 % tluszczu :).no ale jak juz nie jem ich 3 miesiac to mysle ze juz mnie tak nie bedzie ciagnelo milego dnia:)

Gość inneov
dziewczyny gdzie bwy sie podzialyscie.odpuscilyscie juz sobie dukanie? ja mam dzis straszna ochote na cos slodkiego.ale musze wytrzymac do soboty bo dopiero bde miala czas cos upiec ,a zameirzam upiec ciasto czekoladowe z budyniem.znalazlam na blogu Niki:) juz sie nie moge doczekac

masz ochote na slodkie? nic prostrzego zrób kinder kanapke szybko sie robi i szybko znika bo jest pyszna

Gość innoev
mozesz podac p[rzepis?

korzystasz z przepisow niki?tam to jest jak zrobic w mikrofali a pod spodem w komentarzach jest tez dopiska o piekarniku 180 st 15 min

Gość innoev
nie rczej tylko tu pisze ,chociaz widze ze ten topik upada :( dzieki za sprzepsi napewno zrobie

jesli masz twarog jajka i otreby itd rób kinder zasmakuje ci napewno ja tylko daje 1,5 lyzeczki zelatyny niedaje tyle co przepisie

Gość innoev
korzystam z przepisnow Niki ale akos przeoczylam ta kinder kanapke.to juz wiem co zrobie:)