Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukam dukana

nowe fanki Dunaka - czy sa tu takie?:)

Polecane posty

Gość innoev
Natalyn-chyba tylko we dwie zostalysmy. upada ten nasz topik

:( to jest wlasnie blad wielu dukanowiczek.. zaczynaja diete i niestety jej nie koncza... a szkoda, bo ja naprawde musze przyznac ze jestm bardzo szczesliwa ze udalo mi sie juz dobrnac prawie do konca bez efektow jojo itp. Jem juz coraz wiecej normalnych rzeczy oczywiscie zdorwych ale juz nie jest to tak restrykcyjan dieta. Cwiczenia oczywiscie conajmniej 3-4 razy w tyg basen, zumba, nordic walking itp i wydaje mi sie ze moje cialo nie bylo w tak dobrej formie od dobrych kilku lat :) inneov- rob dalej swoje i nie rezygnuj!!! :) ja napewno bede tu zagladac od czsu do czasu zeby zobaczyc jak Ci idzie :)

heeeeeeeejjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!:):):):):) w koncu jestem:) nie mialam internetu i dlatego mnie nie bylo ale teraz bede codziennie:) ja ostatni tydzien to odpuscilam diete:( ale wiecie co???? waga spadla o 0.5kg:D:D:D:D niewiem jakim cudem bo naprawde duzo jadlam zakazanych rzeczy:(:(:( ale biore sie w garsc i kontynuuje dukana:)

Gość inneov
hej.w koncu sie pojawilas dukam dukana.a juz myslalam ze zrezygnowalsz nas ,z dietki.no to fajnie ze jestes bo nasz topik upadl.ale my sie nie damy prawd?:) ja wczoraj ohh opjadlam pierogi.wino.lody,a dzis zjadlam ze 4 kanapki z chleba pelonizarnistego ale jednak.,chyba przejde na 3 faze bo jzu na 2 rady nie daje.moja wag stoi znowu w miejscu .wazylam sie na povztaku maja i bylo 68 i tak jest do wczoraj,mam nadziej ze po wekendzie mi nie przybedzie. tak bym chclala jeszcze ze 3 kg:)

no wlasnie najgorsze sa te zastoje wagi, to troche demotywuje czlowieka do kontynuacji:( ale wazne zeby efektu jojo nie bylo. ja waze sie codziennie i jak widze wzrost chociaz by o 0,3kg to na drugi dzien tylko bialko jem:)

Gość innoev
ejjj dziewczyny a co tu tak cichoooo!!!!!!!!!!ja mam remont w domu wiec nie mam czasu na siedzienie w necie . jak tam wasze poczynania z dietka bo moje....:) super dzis sie wazylam i o dziwo 2 kg mniej super tym bardziej ze za bardzo nie trzymam sie tej 3 fazy bo nie robie sobie dni bialkowych .ale mam zamair to w tym tygodniu zmienic. wiecie wczoraj kolezanka mi powiedziala zebym sie juz nie odchudzala,bylam zdziwiona i z tego wszytskiego nie zapytala dlaczego bylam w jednej restauracji i o dziwo serwoawali jedzonko dukanowskie:)