Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolajnnnnn

Lechtaczka po seksie .... wazne !!!

Polecane posty

Gość carolajnnnnn

Czy wasze lechtaczki,ogolnie wargi sromowe mniejsze rowniez sa takie nabrzmiale,powiekszaja sie po seksie,po przezytym orgazmie?Normalnie wszystko jest,ale jak juz jestem po seksie,szczytuje,to moja lechtaczka sie powieksza i jest taka nabrzmiala,trwa to z jakies gora 2 minuty i wszystko wraca do normy.Czy to normalne?

Gość juhliuhkhy
nie kurwa nienormalne.weź masz problemy........ja pierdole

Gość juz wiesz
akórat te okolice są delikatne i dobrze ukrwione.. dlatego masz je nabrzmiałe.....

Gość carolajnnnnn
Dzieki za odpowiedz.

Gość zastanawia mnie jedno
nie wiesz o tym, że łechtaczka to taki żeński rodzaj penisa? I tak jak każdy penis w momencie podniecenia zostaje bardzo ukrwiony, aby mógł doprowadzić do szczytowania. Penis też po wszystkim traci dopływ krwi i znacznie się zmniejsza:)

Gość hihihihihihihihihahaha
No jasne że tak, ale to chyba logiczne :) Po dobrym seksie cipka musi trochę "spuchnąć". Potem wszystko wraca do normy :)

jeszcze dodam że orgazm uwalnia szybko przekrwienie, inaczej w narządach miednicy małej zalega długo krew co może być przyczyną stanu zapalnego

u mnie jest tak samo jak napisałaś a do tego nie może być dotykana bo mnie łaskocze.

różnie reaguje łechtaczka na stymulacje po orgazmie czasami łaskocze, drażni, a czasami reaguje od nowa podnieceniem i... orgazmem