Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygraj samochód

dzisiaj dziewczyny podrywają facetów, nie na odwrót

Polecane posty

Gość wygraj samochód

na każdym kroku, przebywają w gronie znajomych, czy z jedną osobą. szczególnie dużo młodsze. co się z wami dzieje? nie macie wymagań żadnych? wystarczy, żeby w pobliżu pojawiła się garstka samców i się ekscytujecie? śmiech, żeby dziewczyna latała za nieznanym chłopakiem. rozumiem, żeby dziewczyna niosła inicjatywę, bo chłopak się jej spodobał.. naprawdę mało jest wartościowych, wiedzących czego chcą od życia dziewczyn.

Gość mam dziś doła
Ja sie uśmiecham, jak jest inteligentny to załapie o co chodzi

Gość Ja też się uśmiecham
uśmiech, to rozumiem. ale tanie teksty na zaczepkę, jeszcze powtarzane, bo się nie zareagowało są nie do przyjęcia.

co w tym złego że wybrałam człowieka z którym chcę byc? spodobał mi się to sobie wzięłam ;) ale to nie był pierwszy lepszy, tylko wyjątkowy okaz. ;)

xDDd mówisz o dziewczynkach z gimnazjum (tudzież liceum) które koniecznie chcą jak najszybciej kogoś sobie zanleźc?

Gość mam dziś doła
istnieje coś takiego jak kartografia!

Gość wygraj samochód
to nie o to chodzi. nie pierwszy raz mam sytuację, że zaczepia mnie i moich znajomych grupa dziewczyn, co odbiera mi chęci, żeby je poznawać, skoro są takie łatwe

Gość wygraj samochód
huńćwok możliwe, że same takie spotykam

Być anorektycznie chudą, odsłaniać jak najwięcej, mieć nienaganny makijaż, być opaloną nawet zimą i posiadać mena to wszystko znaczy być trendy. Jaka nastolatka chciała by być wybrakowanym produktem -- szarą smętną myszą bez cwaniaka u boku jeśli wokół aż się skrzy od wytapetowanych lasencji :D

Gość wygraj samochód
nie tak powinno być :)

Gość zamiast pisać bzdety typowe
dla szowinistycznej męskiej świni, przyjmij do wiadomości, że jest XXI wiek, ćwoku.

Gość wygraj samochód
w którym dziewczyny, to zło konieczne

trzeba było się urodzić w starożytnej Gercji, to byś ruchał chłopców, a tak to ci tylko pozostanie robić z kutasa wariata

jeżeli same takie spotykasz to może pora zmienic lokal? ja jak widzę dziewczynę która podrywa to robi to tak jakoś... dyskretniej ^^ dzięki za przypomnienie -.-

Gość zastanawia mnie jedno
w dzisiejszych czasach dziewczyny robią się coraz bardziej męskie, a faceci niewieścieją. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale to fakt:)

Gość wygraj samochód
nie chodzę do żadnych lokali. wszystko ma miejsce w mieście

Gość mam dziś doła
naiwasem mówiac taki obrót sprawy (według mnie błędny) jest na rękę wielu facetom, którzy woleliby by to dziewczyny skakały wokół nich:O

a że jest to zjawisko coraz bardziej nagminne to daję przykład najnowszej piosenki Lady Pank na ten temat "Dziewczyny z byle kim nie tańczą" http://www.youtube.com/watch?v=lmkBlpwIGJ0

w dzisiejszych czasach wszystko normalnieje, bo obie płcie są równoważne i dopełniają się, i niestety patriarchat się juz przeżył i zmarniał.

Gość wiesiek z halinowa
bo wszystko teraz jest obsrane .Facet ma ambicje znalezdz dobra prace odkladac pienaidze rozwijac sie z nich kupic dom poczuc ise jak maczo dla rodziny i co ? nie moze nawet facet znalezdz godnej pracy zeby wyzywic rodizne .Dlatego wykladaja na to laske i wszystko im wisi

wiesiek - wybacz, ale kto chciałby faceta który tak pisze jak ty??? Wstyd :(