Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie

robiłam loda, ale....

Polecane posty

Gość nie potrafie

przed chwila robilam mojemu facetowi loda, jestesmy ze soba dosc dlugo ale takich przyjemnosci mial moze ze dwie, nie potrafie tego robic bo od razu jest mi niedobrze dzisiaj chcialam mu zrobic ta przyjemnosc......ale po kilku minutach, gdy polknelam ze dwa razy sline o mało nie zwymiotowalam na niego, ale za to zwymiotowalam w lazience, staralam się nie myslec o tym co robie, jak to pachnie itd, ale wyszlo inaczej on sie o to nie gniewa, ale mi jest zle z tym ,ze nie moge mu dac tej przyjemnosci

to nie łykaj. albo nich on zmieni dietę aby sperma miała inny smak, konsystencje itp. może wtedy nie będziesz zwracać

Gość ja za sam czynsz płace
Leviatan czy ty koorwa umiesz czytac?? ona nie pisze ze facet skonczyl i polknela sperme:O

Gość nie potrafie
nie wszystko zwymiotowalam...czy z racji tego że część połknęłam moge być w ciąży ?

Gość nie potrafie
jak wyzej zauwazono odrzuca mnie sama konsystencja i zapach preejakulatu, jak bym miala polknac sperme to bym chyba tydzien wymiotowala;p

Gość nie potrafie
nie bede dementowala oc chwile jakis glupich podszywow jak ten o ciazy, pozostawiam wam pod ocene waszego rozsadku

Gość bardzo dobra sugestia
a coLevviatan twój chłopak jest na diecie ? :D

Nie wiem jak mozesz sie tego brzydzic skoro jestes bardzo zaangazowana w wasz zwiazek czujesz ze to ten jedyny chyba powinna to byc dla ciebie przyjemnosc ze masz mozliwosc dawania tej cudownej rozkoszy swojemu ukochanemu chyba ze nie znasz za dobrze jego ciala jego zapachu i dlatego to cie brzydzi postaraj sie wczuc w to co robisz rob to z mysla jak bardzo go kochasz jak mu wtedy cudownie a nie z mysla ze masz w ustach sprzet z ktorego wydostaje sie tylko mocz i czuc go tylko siuskami musisz sama stworzyc w swoim ciele extaze podniecenie gdy to robisz przeciez ty tez mozesz czerpac przyjemnosc z dawania pieszczot swojemu chlopakowi i zobaczysz ze z czasem tak bedzie no chyba ze twoj chlopak nie dba o higiene to juz co innego.

Gość nie potrafie
dba o higiene, ale ja nie potrafie sie skupic na tym i nie myslec jak to smakuje;p

Gość TWÓJ STARY mnie zpłopdził
Żebyś to mężowi ciągnęla . . . a tak to jesteś zwyczajnym lachociągiem narodzonym do tego! Po rozwodzie czy owdowieniu już można ssać faję czy tez w . . . konkubinacie czy separacji! Ot takie wywody psychologiczno-prawniczo-seksualne. Kobieta jak chce obciągnąć to jej twarz i oczy robią się jak u młodej suczki! I aż się trzesię skubana! nqa kolanka siada i rzuca się w ramiona! To nie bajeczka żadna tylko tak do k00rwy yeabanej jest!

Gość toniejabylemewa
to nie rob tego,ale

Gość TWÓJ STARY mnie zpłopdził
poluję na kundle w okolicy , po czym spawam im odbyty migomatem

Gość yvonne000
nie wiedziałam, że Levviatan jest też ekspertem od robienia lodzików:D:D

Gość levi jerteś the best!
:D :D :D

Gość weronika8989
Levviatan obciagnąłbyś mojemu chłopakowi? jest przystojny i bi:)

Gość palatcika
mysle ze to jest kwestia milosci. Jak kochasz to nie uwazasz ze ciało tej osoby jest obrzydliwe. Ja robie loda mezowi czasem, nie bardzo czesto ale robie to z przyjemnoscia. Jemu jest wtedy tak dobrze:) ze mi tez przez to jest przyjemnie:)

Gość palatcika
a potem pije tez jego siuśki- taka urynoterapia na guowę :)